Кожен з нас по-різному загадує бажання на Новий рік: хтось пише на листочку і спалює у свічці, хтось вішає записку на ялинку, а хтось на іспанський манер, з'їдає 12 виноградинок під бій курантів, думаю про найважливіше.

Але чи знали ви, що перший спосіб підходить тільки Овнам? Як же загадати бажання всім знакам Зодіаку, щоб Всесвіт його точно почув? Ця інформація вас точно захопить, адже декому доведеться навіть відкиснути у ванні для цього.

Новий рік, кадр з кліпу Джамали
Новий рік, кадр з кліпу Джамали

Овен

Овен відноситься до вогненних знаків, тому загадати новорічне бажання можна за допомогою будь-якого ритуалу, в якому використовується вогонь. Але для цього вам спочатку необхідно позбавитися всього старого, що тягне вас назад, і тільки потім запускати в своє життя нові енергії. Наприклад - спалити календар за рік, що минає.

Телець

Тельцям можна загадати бажання на пелюстки троянд, поклавши їх на ніч під подушку та виразно промовивши бажання. При цьому для загадування бажання на відносини використовуйте червоні пелюстки, на удачу білі, на фінансове благополуччя рожеві. Вранці пелюстки зберіть у пакетик, а в молодик розвійте на порожньому перехресті.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Близнюки

Близнюки в новорічну ніч під бій курантів можуть загадати бажання на келиху шампанського. Для цього після тосту шампанське не слід пити одразу, треба опустити в келих вказівний палець, промовити бажання, змастити шампанським вилиці — і тільки потім його випити.

Новий 2023 рік, фото Знай.ua
Новий 2023 рік, фото Знай.ua

Рак

Ракам можна загадати бажання напередодні свята або першого дня Нового 2023 року, прийнявши ванну щастя. Для цього просто набираєте ванну теплої води, додаєте до неї піну для ванни, аромамасло ялівцю або кедра, кілька квіток і монет. Потім включаєте легку музику, занурюєтеся у ванну та загадуєте бажання.

Лев

Представники цього вогняного знаку можуть загадати бажання найпростішим способом – дивлячись на живе полум'я. Після цього бажання треба записати на папірець і ще кілька разів зачитати, стоячи біля вогню. Після цього папірець слід спалити.

Діва

Діви одразу після опівночі можуть написати своє бажання або намалювати свою мрію на аркуші паперу та сховати його в затишне місце. Робити це слід наодинці, щоб ніхто не бачив. Потім іноді потрібно діставати цей листочок і промовляти бажання вголос, поки воно не здійсниться.

Загадай бажання, фото з відкритих джерел
Загадай бажання, фото з відкритих джерел

Терези

Перед тим як загадати бажання, Терези повинні подякувати року, що минає, за все хороше, що він їм приніс. Потім подумки пов'язати своє бажання з якимось продуктом або стравою, що знаходиться на святковому столі, і щойно проб'ють куранти, з'їсти цю страву.

Скорпіон

На зустріч Нового року Скорпіонам потрібно одягнути будь-який ювелірний виріб, який ви найчастіше носите. Коли годинник проб'є дванадцять, опустіть цей виріб у склянку з холодною водою і загадайте бажання. Тепер це ваш амулет, який варто частіше носити з собою, особливо на важливі зустрічі і в той час, коли очікуються важливі справи.

Стрілець

Стрільцям напередодні Нового року слід позбутися старих і непридатних речей — це буде запорукою успіху та виконання бажань. Бажання потрібно загадувати, дивлячись на запалені свічки на святковому столі, бажано щоб їх було не менше трьох. Під свічки можна покласти малюнок із візуалізацією бажання, а потім покласти його у свій гаманець.

Новорічні свічки
Свічки на Новий рік

Козеріг

Представникам цього земного знаку можна загадати бажання, написавши його на аркуші паперу та закопавши у землю. Найкраще це робити на вулиці, але підійдуть і кімнатні рослини у горщику. Після цього папір не можна діставати із землі.

Водолій

Водолії, народжені під повітряним знаком, для посилення ефекту можуть використовувати ритуали всіх чотирьох стихій. Спочатку на аркуші паперу можна написати своє бажання, потім подути на папір, злегка посипати на нього землею і спалити. Трохи попелу перемішайте з шампанським і випийте, попросивши Всесвіт виконати ваше бажання.

Риби

Рибам перед Новим 2023 роком необхідно очистити своє житло від зайвого мотлоху, добре провітрити і помити підлогу, позбавившись таким чином негативу. Потім потрібно набрати склянку води та винести її на ніч на вулицю або на балкон. Вранці занести воду в будинок, а коли вона підтає, промовити бажання та випити вміст склянки.

Прикраси на Новий рік, фото: скріншот з відео
Прикраси на Новий рік, фото: скріншот з відео

Нагадаємо про гороскоп для всіх знаків Зодіаку на Новий рік: Діви зустрінуть 2023 року у сварці, Овни залишать усе, а Скорпіони будуть зірками.

Раніше ми повідомляли, як правильно розповісти дитині правду про Санта Клауса: унікальний метод, який не зруйнує магію і не змусить брехати.