Оператор мобільного зв'язку Київстар закликав до співпраці всіх власників генераторів. Проте ця ідея сподобалася далеко не всім.

Про це повідомили у прес-службі компанії Київстар.

Справа в тому, що росіяни продовжують тактику терору через свої поразки на полі бою і підступно вражають нашу інфраструктуру. У зв'язку з цим у країни великі проблеми з електропостачанням, і багато сервісів просто перестають працювати.

Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine
Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine
Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine

У прес-службі Київстару зазначили, що вони не стали винятком, і проблеми теж мають. Коли пропадає електропостачання, то вони можуть ще кілька годин нормально працювати від акумуляторів, але потім починаються справжні проблеми.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Забезпечити понад 13 тисяч об'єктів по всій країні вони не можуть, і потрібно якнайбільше генераторів.

"Зараз неможливо забезпечити роботу мережі тільки самі по собі. Тому ми шукаємо нові варіанти. Наприклад, починаємо співпрацювати з іншими компаніями, які мають свої генератори та ресурси. Домовляємося, щоб підключати до їх потужностей обладнання "Київстар", - каже технічний директор Київстар Володимир" Лутченко: Оператор навіть готовий на співпрацю на комерційних умовах у бізнесі та громадян.

Стільниковий зв'язок. Фото: Youtube
Стільниковий зв'язок. Фото: Youtube

Однак це сподобалося далеко не всім. Користувачка соціальної мережі Twitter з ніком "Світланка" висловилася з цього приводу.

"Київстар закликає приєднатися до акції "киньте бабла на генератори для станцій, тому що всі роки ми просто з вас брали гроші, а зараз наявність зв'язку залежить від вас", - йдеться у повідомленні.

Подібна ініціатива з'явилася і в інтернет-провайдера Lanet, що також розлютило українців.

Нагадаємо, що українці здивувалися акції від Lanet: купи для всіх, ніхто й не подякує

Раніше повідомлялося, що Київстар закликав українців поділитися генератором із компанією

Також, Vodafone виправдали стрімке зростання цін на тарифи у блекаут.