Для наших читачів, які не можуть спокійно прожити й дня, щоб не дізнатися про щось новеньке з автосвіту, є чудова заявка на нову звичку. Справа в тому, що в мережі розповіли про дуже незвичайний знак, який залишають європейські та американські водії. Питання, навіщо водії західних страх вішають звичайний пакет біля дзеркала далекого вигляду і це має особливе значення.

Про цей дивовижний факт розповіли такі ж автолюбителі, як і ми, на порталі Hyser.

Пакет на дзеркалі, скріншот: YouTube
Пакет на дзеркалі, скріншот: YouTube

Ні для кого не секрет, що на українських дорогах є своя «таємна» мова, яка може попередити про прихованих поліцейських на дорогах. Однак на території США також є свої приховані знаки. Зараз йтиметься про пакет на зовнішньому, вуличному дзеркалі заднього виду.

Як повідомляється, в Америці є спеціальний "прихований" знак, який може врятувати автомобіль від штрафмайданчика. Щоб уникнути зайвих витрат і випадкової евакуації, американці, які зіткнулися з неполадками в дорозі і змушені кинути машину, обмотують дзеркало заднього виду звичайнісіньким пластиковим пакетом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Авто, фото: Знай.ua
Авто, фото: Знай.ua

Для того, щоб не мати зайвих витрат і випадкових евакуацій, американці використовують цей прийом. Це говорить про те, що автомобіліст зіткнувся з проблемами, і він незабаром повернеться та забере свою машину самостійно.

Якщо сказати простими словами, цей звичайний пакет страхує автомобіліста від того, що його машину евакуюють.

Нагадаємо, врожай на полях та зупинка підприємств: як блікаут позначиться на цінниках у супермаркетах.

Раніше повідомлялося, кому із водіїв можна ігнорувати деякі дорожні знаки: штрафувати не мають права.

Також, горошок на олів'є та кукурудза на крабовий: скільки українцям обійдуться популярні консерви для святкових страв.