"За фактом: настав понеділок. За відчуттями: на мене". Найрозумніша тактика зараз – зайняти вичікувальну позицію, а не кидатися в гущавину подій, стрімголов.

Ситуація нестабільна, тож варто утриматися від довгострокового планування.

Овен

Овен
Овен

Перша половина тижня підходить для ділового листування, будь-яких поїздок, проведення зустрічей та переговорів. Вам пощастить зібрати потрібну інформацію. Колеги та керівництво визнають вас лише завдяки наполегливості, сумлінності та професіоналізму. Можливі премії, але вам не уникнути і витрат, більшість коштів піде на подарунки та оновлення інтер'єру квартири. У вихідні краще не сидіти вдома, а сходити у гості, дізнатися про новини. Якщо пошкодуєте печінку, будете здорові.

Телець

Телець
Телець

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Тиждень, що передує святам, присвятіть новорічним покупкам. Кінець грудня – час нових придбань, тому не заощаджуйте, витрачайте фінансові накопичення. У ці дні, завдяки гарному смаку, вам пощастить вибрати та придбати оригінальний подарунок або витвір мистецтва, який не вписується у звичні стандарти. Щедро трясіть гаманцем, не шкодуючи грошей, і пам'ятайте: скупий платить двічі.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Дослухайтеся до своєї інтуїції. Ви зможете направити натхнення в конструктивне русло. Будьте уважні до близьких та дітей, виконуйте їхні прохання, зробіть для них щось приємне. У фінансових заходах пізно брати участь – можете втратити усі гроші. Від експериментів на кухні краще відмовтеся, заповніть холодильник тим, що вмієте готувати, та запросіть гостей. У вихідні зробіть щось корисне у будинку.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Тиждень сприятливий для наведення порядку в навколишньому просторі, особистих речах, паперах. Позбавте будинок від пилу та зайвого мотлоху; упорядкованість життя допоможе вирішити якісь питання, знайти відповіді. Стережіться імпульсних реакцій. Вихідні можуть піднести сюрпризи. Однак не їжте і не пийте все поспіль – пошкодуйте шлунок. Додайте романтики у своє дозвілля, але не зловживайте розвагами.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Тиждень пройде на веселій оптимістичній ноті у тісному колі приємних людей. Не відривайтеся від колективу, станьте душею! Хочете втриматися на кар'єрному плаву і бути улюбленцем у шефа – будьте оригіналом, внесіть у доручені справи творчу "родзинку", на нарадах не спіть, на корпоративах не нудьгуйте. У шлюбі все чудово, обранці вас люблять. Розважаючись, не забувайте, що ваші енергетичні та матеріальні ресурси не бездонні та їх слід заощаджувати.

Діва

Діва
Діва

Протягом тижня інтереси можуть часто перемикатися з одного на інше. Може захопити якусь справу, фільм чи просто захочеться відпочити, почитати книгу. Напередодні свят займіться вирішенням дрібних побутових питань. Наведіть порядок у домашніх ящиках та шафах. Звільніть простір для приходу нового, і він не змусить на себе довго чекати. Слідкуйте за здоров'ям, підтримуйте фізичну форму.

Терези

Терези
Терези

Наприкінці місяця ви перебуваєте під впливом оригінальних та несподіваних бажань. Вас приваблює все спонтанне та нетрадиційне, тому якщо щось здається пережитком минулого, саме час позбутися консервативного синдрому, який гальмує поступ у майбутнє. Не виключено, що шеф чи колеги попросять вас виконати делікатне доручення, в якому не можна відмовляти. Якщо для вас життєво важливим є просування службовими сходами, залиште свою думку при собі. У вихідні бережіть шлунок.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Не варто робити зайвих рухів: метушня вас тільки втомить. Тому побережіть нерви та здоров'я, при цьому не кидайте справи на самоплив. Вам раптом здасться, що вам не вистачить сил з усім впоратися, але результати не розчарують. Надмірні витрати можуть порушити звичний ритм життя. Песимізм та депресія – не ваші супутники, адже локальні конфлікти – це ще не кінець світу. У вихідні підготуйтеся до прийому гостей.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Рік Тигра добігає кінця, і настає рік новий, пухнастий; і все-таки хижак все ще здатний подарувати цілий тиждень яскравих пригод. Перша половина тижня пройде у турботах і метушні. На вас може впасти набагато більше справ, ніж ви планували. Спілкування із родичами та знайомими надихне на нові проекти. Ви не відмовитеся допомогти іншим, але в межах розумного. На новорічні свята не пропустіть чудову можливість позбутися негативу, що обтяжує душу.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Наприкінці року з вами можуть відбуватися події. Тиждень буде таким же непередбачуваним, як і наступний рік. На початку тижня вас застануть зненацька давні справи та невиконані обіцянки. Ви маєте право не пам'ятати про це, але забувати про знаменний день не можна. Підготовка до урочистостей триватиме весь вільний час. Влаштуйте святковий вечір у колі тих, хто вас по-справжньому любить. І слідкуйте за харчуванням, не перевантажуйте печінку.

Водолій

Водолій
Водолій

У першій половині тижня ретельно зважуйте, що хочете сказати та зробити, оскільки вас неправильно можуть зрозуміти. Це спричинить чимало проблем надалі. Дадуть себе знати кредитори, тому попередньо подбайте про свою платоспроможність. Ви розберетеся з ними та вирішите давні питання, якщо покликаєте на допомогу родичів чи друзів. Як творча людина ви зможете виявити свої таланти у масових заходах. У неділю ваше заповітне бажання здійсниться.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Зустрічі та поїздки допоможуть зібрати цінні відомості, вирішити ділові питання. Несподівано чимось вам може пощастити. Слідкуйте за тим, як змінюватимуться обставини, включайтеся до того, що цікаво. На роботі, приборкавши гординю, уникайте багатьох проблем. Вирішення фінансових питань наприкінці року неактуальне: вкладаючи свої фінанси, можете надовго "зависнути" з бюджетом. У вихідні разом із партнером почніть будувати плани на майбутнє.

Нагадаємо про гороскоп для всіх знаків Зодіаку на Новий рік: Діви зустрінуть 2023 року у сварці, Овни залишать усе, а Скорпіони будуть зірками.