Один із розробників культової гри STALKER Володимир Fresh Єжов героїчно загинув на фронті, захищаючи Україну. Про це повідомив військовий експерт Ігаль Левін на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Український геймдизайнер, один із розробників гри STALKER Володимир Єжов протистояв російським загарбникам на фронті. У суботу, 24 грудня, стало відомо, що він загинув у бою. Подробиці загибелі героя наразі невідомі.

Володимир Єжов. Фото: facebook
Володимир Єжов. Фото: facebook

Володимир Єжов у своїх колах був відомий за нікнеймом Fresh. Він був безсумнівно дуже талановитою особистістю і працював у компанії GSC Game World і приклав руку не лише до українських ігор, як STALKER та "Козаки", але й до інших проєктів: World of Battles: Morningstar, Call of Cthulhu та Sherlock Holmes: Devil's Daughter.

Кадр із гри STALKER Фото: скрін youtube
Кадр із гри STALKER Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Варто зазначити, що шанувальники STALKER могли неодноразово побачити Володимира Єжова безпосередньо в ігровому світі, оскільки його обличчя стало прообразом персонажа на ім'я Локі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, розробник Fang's Lab анонсував нову гру про піратів з українською озвучкою: "Сінглплеєрна сюжетна інді гра".

Також наш портал інформував, гра "Wild Hearts", схожа на "Monster Hunter" від EA, вийде швидше, ніж очікувалося: барвистий геймплей у стародавній Японії.

Крім того, ми писали, "Cyberpunk 2077" б'є рекорд "The Witcher 3" за кількістю одночасних гравців у Steam: шалене відродження.