Незабаром ми з вами відсвяткуємо Новий Рік, в умовах повномасштабної війни... можливо, без електроенергії, адже окупанти готують новий масовий обстріл.

Зараз варто розібратися в тому, що пророкують зірки на перший тиждень січня різним знакам зодіаку - кому пощастить, а кого чорна смуга зустріне вже 1 січня 2023 року.

Новий рік, фото Знай.ua
Новий рік, фото Знай.ua

Відпочити можуть не всі . Хоча Овнам, Тельцям, Близнюкам – пощастило.

Овен

Вони зможуть розслабитися, провести час із друзями та побачити рідних. Однак під кінець тижня все ж таки доведеться знову включитися в роботу, адже гроші самі себе не запрацюють.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Телець

Тільці планують подорож - чи то заміський комплекс, чи інша країна (зараз винятково жінки). Представники цього знаку зодіаку таким чином "втечуть від проблем" і насолодяться спокоєм, поки не настане час розбиратися в тій чи іншій ситуації.

Близнюки

Вони ніби востаннє зможуть відіспатися і розслабитися. Перший тиждень січня 2023 року буде не дуже напружений для них. Але доведеться витратити багато грошей на розваги, тоді як астрологи радять поставитися до всього з відповідальністю.

Гороскоп. Фото: кадр з Youtube
Гороскоп. Фото: кадр з Youtube

А тепер поговоримо про тих – кому на початку наступного року не пощастить.

Козеріг

На жаль, початок 2023 року обіцяє представникам цього знаку зодіаку проблеми кар'єрі. Це може бути і звільнення з роботи, і втрата важливого проекту... або зовсім можливість збанкрутувати.

Водолій

Водолії не зможуть зустріти 2023 рік у заспокоєнні... для них одразу будуть підготовлені важливі події, пропозиції та активності. Тому представники цього знаку зодіаку не зможуть відчути дух новорічних свят.

Риби

А ось Рибам потрібно трохи "заспокоїтися" і не завищувати очікування від якихось несподіванок, яких може і не бути. Наприклад, жінки можуть думати, що їх ось-ось покличуть заміж... проте це не так.

Нагадаємо, як потрібно загадувати бажання на Новий рік 2023 знакам Зодіаку: Козерогам копати землю, а Тельцям класти пелюстки троянд

Як повідомляв "Знай.uа", гороскоп на тиждень з 19 по 25 грудня для всіх знаків Зодіаку: ілюзія збагачення у Водоліїв та складності у Терезів

Знай.uа писав, як загадати бажання на Новий 2023 рік, щоб воно точно здійснилося: 5 способів від виноградинок до стрибків зі стільця