Українці стали стикатися з тим, що не тільки отримають неправильні показники лічильників у квитанціях, а й міфічні борги, які їм нараховують облгази.

І не йдеться про сотні гривень, хоч і вони цінні в такий непростий час, одній українці нарахували кілька тисяч боргу і вона має намір звертатися до суду.

Комуналка
Комуналка

У газопостачальній компанії НАК "Нафтогаз України" підказали, що робити з неправильно переданими показниками лічильників за газ.

Про це повідомила прес-служба компанії у відповідь на запитання читачки під постом у Фейсбук.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Якщо ваші, посередники, а саме Лубнигаз, неправильно подають наші показники, або взагалі не подають. Цього місяця ви виписали мені рахунок на 5 000 грн. Це марення собача. Я ходила до їхнього офісу щоб звіритися, там мені нагрубили, сказали, що не будуть говорити зі мною, поки я не погашу якісь міфічні борги. Тобто визнали, що вони навмисне не передають вам наші показники. Мені що до суду подавати? , – поцікавилася жінка.

Квитанція за комуналку, скріншот з відео
Квитанція за комуналку, скріншот з відео

У відповідь на це в Нафтогазі повідомили, що облгаз передає лише сформовані обсяги, згідно з якими формується платіжка. Якщо ж клієнт не згоден з обсягами, яким надіслав облгаз, необхідно звернутися до свого ГРМ із запитом на коригування обсягів.

Скарга на Нафтогаз
Скарга на Нафтогаз

Нагадаємо, про оформлення субсидій сидячи на кухні: у "Нафтогазі" нагадали, як українцям отримати пільгу.

Раніше повідомляли, що українцям пояснили підвищення тарифів на тепло під час війни.

Також стало відомо про 500-2000 кубів газу безкоштовно: хтось із українців може претендувати на порцію блакитного палива.