Вже цього тижня ми зустрічатимемо Новий 2023 рік, слухатимемо звернення Володимира Зеленського та загадуватимемо потаємні бажання.

Звичайно, хтось вважає, що святкування зараз не на часі, але прикмета говорить, що як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Тож давайте влаштуємо міні-репетицію святкування нашої перемоги.

Звісно, ​​важливими є й правила зустрічі Нового року. Деякі з них сталі, а деякі змінюються в залежності від символу року. Символом 2023 року буде Чорний Водяний Кіт (або Кролик) і ми вас з радістю ознайомимо з особливостями святкування саме цього року.

Символи 2023 року, фото з вільних джерел
Символи 2023 року, фото з вільних джерел

Як слід зустрічати Новий 2023 рік Кота

Який би настрій не був, Новий рік необхідно зустрічати весело та радісно. Накриваючи святковий стіл, слід подбати про різні смаколики, які порадують не лише око, а й піднімуть настрій. Стіл має бути щедрим та різноманітним.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Новорічна ніч є найважливішою, адже чим радісніше ви її зустрінете, тим менше негативу буде наступного року, а це дуже актуально для українців зараз.

Починати готуватися до свята слід уже зараз, щоби встигнути все зробити: купити подарунки, скласти святкове меню, обрати вбрання, закупити алкогольні напої.

Напередодні необхідно повісити на свою ялинку фігурки, що хотілося б отримати у 2023 році. Щоб привабити достаток, під свою тарілку слід покласти будь-яку купюру — нехай вона залишається там до 1 січня. Щоб залучити добробут, на святковому столі слід розкласти мандарини та апельсини. Вони створять атмосферу свята, порадують своїм ароматом та піднімуть настрій.

Новий 2023 рік, фото: Знай.ua
Новий 2023 рік, фото: Знай.ua

Як догодити Кролику (Коту) і що для цього зробити

Кролик є твариною, яка активно розмножується, тому у тих, хто досі самотній, наступного року з'явиться друга половинка. Оскільки Кролик дуже полохливий, він завжди ховається у свою нірку, яка має запасний вихід. Саме тому кожен має зміцнити свій тил та зробити його. Всім слід у новому році навчитися робити фінансові запаси, щоб ні чого не потребувати і мати можливість купити бажане.

Рік кролика, скріншот: YouTube
Рік кролика, скріншот: YouTube

Як прикрасити будинок, що має бути на столі у новорічну ніч

Кролики найбільше люблять морквину та траву, тому, щоб задобрити символ року, необхідно підібрати відповідні тони при прикрасі свого житла. Підійдуть також будь-які відтінки синього та блакитного. Це стосується й вибору вбрання. А ось Котик любить рибку і сметанку - варто придумати щось і в цьому руслі.

На столі має бути лише білий і чистий посуд або з помаранчевими орнаментами. Найголовніше, не готувати страви із м'яса кролика.

У святкову ніч не варто сильно шуміти, влаштовувати феєрверки та запалювати бенгальські вогні – все це не сподобається господареві року.

Новий рік
Новий рік

Нагадаємо про гороскоп для всіх знаків Зодіаку на Новий рік: Діви зустрінуть 2023 року у сварці, Овни залишать усе, а Скорпіони будуть зірками.