Росія попереду всієї планети. Але це лише якщо йдеться про вміння зганьбитися на весь світ. Цього разу вони привезли для окупантів шаманів, щоби провести спеціальний обряд.

На їхньому телебаченні показали спеціальний сюжет, який журналісти, якщо їх можна так назвати, зняли на території Армянська в окупованому Криму.

Шаманка з бубном
Шаманка з бубном

Туди прибули бойові шамани путіна, які почали з окупантами проводити спеціальні обряди для "продовження життя". Мабуть, впевненості у своїх силах у них не залишилося, і це єдиний їхній шанс залишитися живим після зіткнення зі Збройними силами України.

Замість того, щоб вирушити до сім'ї додому, і більше ніколи не воювати, вони сподіваються на потойбічні сили. У цьому вся Росія.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Було проведено обряд продовження життя, а також молебень на благо всіх живих істот. Вони ж перебувають у такій зараз ситуації, у бойових діях беруть участь, і саме обряд проведення життя це напевно одна з основних цілей" - йдеться в сюжеті.

До речі, про продовження життя. За 10 місяців протистояння Росія втратила понад 100 тисяч осіб з особового складу.

Загальні бойові втрати противника з 24.02 до 26.12 орієнтовно склали вже близько 102 тисяч 600 окупантів. Минулої доби українські воїни ліквідували ще 550 осіб, повідомляє Генштаб Збройних Сил України.

Нагадаємо, чому Пентагон постачає деяку зброю Україні секретно: ЗРК Patriot вже може охороняти наше небо

Раніше повідомлялося, що Китай планує відібрати Сибір і Далекий Схід у Росії, адже у путіна більше немає сил чинити опір

Також генсек ООН розповів, коли і чим на його думку закінчиться війна в Україні .