У Великій Британії вигадали коктейль Володимира Зеленського, і сталося це в секретному Клубі спецназівців.

Про це повідомляє портал The Telegraph.

Коктейль, який був названий на честь українського лідера неймовірно міцний і освіжаючий, має передати всю силу духу українців, що борються сьогодні за свою свободу.

Приготування коктейлів, скріншот відео
Приготування коктейлів, скріншот відео

Співавтором стала колишня народна депутатка України Олена Глівко, яка й розкрила деякі подробиці про цей коктейль. Ідея його створення виникла під час вечері з послом України у Лондоні Вадимом Прістайком, і сталося це приблизно за тиждень до початку повномасштабної війни.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Ми знали, що буде напад. Президент Зеленський довів свою силу та стійкість та готовність залишитися та боротися за його країну. Члени клубу спецназу вирішили створити напій під таким виглядом", - каже Олена Глівко.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Рецепт напою досить простий, але виходить надзвичайно міцним. До нього входить щонайменше 40% горілки, і навіть самогону. Ця суміш приправлена ​​травами відстоюється протягом кількох тижнів, і після цього завершують коктейль шампанським, яке зазвичай виготовляють із винограду, що вирощений в Одесі та Криму.

"Моя прабабуся брала участь у Другій світовій війні. Вона сказала мені, що єдине, що допомогло їй пережити війну та голод – це 50 мг свого самогону щодня з домашнього винограду. Він вбиває бактерії та корисний для шлункових хвороб. Вона говорила, що це її зігрівало", – розповіла Глівко.

До речі, Клуб спецназу є одним із найтаємніших клубів у світі, і всередині було заборонено навіть фотографуватись. Тобто, найімовірніше, його вже перенесли в інше місце.

Коктейль Зеленського: фото: The Telegraph
Коктейль Зеленського: фото: The Telegraph

Нагадаємо, що простий лайфхак врятував танк ЗСУ від російського ударного безпілотника: застряг

Раніше повідомлялося, що росіяни спробують зіпсувати нам Різдво та Новий рік: названо дату наступного ракетного обстрілу .

Також, росія відчулася у 90-х через політику геноциду путіна: весь бюджет йде на війну, а "армія" практично ліквідована