Менш ніж за тиждень настане Новий 2023 рік, який перебуватиме під впливом Чорного Водяного Кролика (Кота).

Продумані українці вже закупили подарунки для друзів та родичів, але є й любителі прокрастинувати, котрий відкладають усе на останній момент. Напевно, саме ця категорія людей зараз у паніці намагається зібрати думки до купи та вигадують, що ж такого подарувати. Не хвилюйтесь, редакція Знай.ua не залишить вас у біді. Ми, звичайно, подарунки за вас не виберемо, але зсуваємо коло пошуків, адже під час соцопитування українці поділилися варіантами ГІРШИХ подарунків на Новий рік.

Діставайте ручку та записуйте. Українці поділилися тим, що жахливого їм дарували на свято.

"Розрив стосунків... І подаруночок не прийшов за замовчуванням", "Найгірший подарунок - нічого…. Ну, а так, будь-яка увага приємна", "На роботі подарувала дівчинці подарунок за 300 грн, а вона мені крем "Оксамитові ручки" за 20. І справді, адже головне - увага", "Дізналася, що хлопець змінював весь період відносин, під бій курантів", "Новорічний бокс з не смачними цукерками", "Газовий балончик напівпорожній", "Духи, із запахом не вгадали" , "Рамку зі шкарпетками подарувала дівчина", "П енал і ручку з серцем, обшите паєтками з "Аврори", "Серьожки з ломбарду", "Пахунка в машину"...

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Показати ще

Це все реальні подарунки для наших земляків, котрі їм не сподобалися. А давайте ж розберемося із символом року – Кроликом. Що він оцінить як подарунок для рідних?

Звичайно ж, найпершим спадає на думку іграшковий сюрприз, що має вигляд символу року. Про нього не варто забувати, але це скоріше допоміжна доважка до основного презенту. Можна розраховувати на досвід, якщо людина добре знайома, або дізнатися, що любить символ року 2023:

  • кролики облаштовують собі справжні будиночки, так що підійде все, що допомагає створити затишок,
  • стихія Води пов'язана з творчою сферою, тому вдало розвивати хобі, захоплення, інтереси
  • так само цінними здаються сюрпризи, що допомагають рухатися вперед, будь це давно бажана річ або невелика допомога для улюбленої справи,
  • оскільки цей символ китайського календаря – досить теплолюбний звір, підійде все тепле, починаючи від одягу та закінчуючи спеціальними девайсами.

Рік кролика, скріншот: YouTube
Рік кролика, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що новорічна ялинка не обсипатиметься до Старого Нового року: як зробити так, щоб хвойна красуня простояла довше.

Раніше ми повідомляли, що гірлянда по спіралі та таємниці Чорного Кролика: як правильно прикрашати живу ялинку і що зробити, щоб вона довше не обсипалася.