Засновник і головний редактор Межа Медіа Тарас Міщенко розповів, що компанія Microsoft повернула росіянам можливість оновлювати Windows.

У своєму Twitter Тарас Міщенко повідомив про те, що росіяни знову з легкістю можуть оновлювати Windows, попри те, що прагнуть знищити американців.

Windows.Фото: youtube
Windows.Фото: youtube

Microsoft повернула росіянам можливість завантажувати Windows. Росіяни погрожують знищити США, але американська корпорація продовжує забезпечувати їх програмним забезпеченням. Це якийсь сюрреалізм. - написав Тарас.

Скриншот повідомлення, twitter
Скриншот повідомлення, twitter

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Він також звернувся до компанії та голови та генерального директора Microsoft Corporation Сатья Наделли, з запитанням, чи у них все добре.

Satya Nadella, Microsoft, з вами все добре?

У коментарях Тарас зазначив, що попри те, що в росії не працюють Visa і Mastercard, росіяни можуть легко оновити свою версію Windows, також отримати ключ активації Windows не така вже й велика проблема.

У коментарях зазначили, що це є абсурдом, не лише через ненависть, яку росія поширює, і військові звірства, які вони вчиняють, а й тому, що зараз Microsoft підтримує Росію в хакерських атаках і здирництві західних компаній, включаючи Україну. Адже російська діяльність сповільнилася через блокування опції оновлення.

Скриншот повідомлення, twitter
Скриншот повідомлення, twitter

Microsoft ніколи не зупиняла роботу у рф повністю. Попри засудження "невиправданого, неспровокованого та незаконного вторгнення росії", згодом керівництво написало листа Зеленському, в якому інформувала, що компанія продовжить співпрацювати з російськими компаніями, які не потрапили під санкції, включаючи медичні та освітні заклади.

Згодом в росії став доступним пакет Microsoft 365, а зараз і операційні системи.

Нагадаємо, ми писали, що лайфхак, який збереже вашу працездатність: як продовжити час роботи ноутбука при відключенні електрики.

Як повідомляв "Знай.ua" Xbox від Microsoft потрапила в скандал через піар гри російських розробників: "Подумайте, перш ніж підтримувати терористів".

Також "Знай.ua" інформував, хакер-підліток, ймовірно, причетний до витоку "GTA 6", затриманий поліцією: "Вторгнення в Rockstar Games і Uber".