У мережі виникла запальна дискусія через підтримку Xbox від Microsoft гри російських розробників.

На сервісі Xbox від Microsoft з'явилася гра від російського розробника, користувачі не в захваті від такого повороту подій. Компанію звинуватили в підтримці терористичного режиму, який нищить українців, влаштовуючи геноцид.

Мем на гру про хороших кдбістів. Фото: Twitter
Мем на гру про хороших кдбістів. Фото: Twitter

Користувачі зазначають, що гра була зроблена за гроші російського Газпрому, а тепер сервіс, купуючи її, допомагає російському уряду купувати ракети, які летять на мирні міста українців.

Найпоширенішим коментарем під рекламою гри став: "Xbox бере криваві гроші у російських терористів".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"По суті, розробники взяли криваві гроші Газпрому, зробили сумнівну гру, проігнорували війну та геноцид, розпочаті їхньою нацією, а потім втекли на Кіпр, щоб відбілити свої гроші та репутацію.
І ось ми тут, насолоджуючись тим фактом, що XBox і Focus скористалися цією огидною історією", - пишуть в коментарях.

"Це російські ігри про "хорошого" агента КДБ. Справжні агенти КДБ: вбивають, ґвалтують, викрадають людей в Україні! Ви бачите в цьому якусь проблему чи ні?", = запитують у представників серівісу.

"В Україні ми не говоримо "Atomic Heart", ми говоримо: "російська х*йня на газпромівські гроші", і я думаю, що це красиво!", - діляться емоціями українці.

"Грай! Підтримайте війну в Україні! Підтримуйте російські бомбардування Сирії! Не хвилюйтеся, що компанія та її учасники платили податки в Росії, поки не вдарили санкції. Стільки російських вторгнень до 2022 року та триваючий геноцид, звичайно, не є причиною не купувати гру, чи не так. Так тримати, Xbox!", - з сарказмом відгукуються в мережі.

Скриншот коментарів, Twitter
Скриншот коментарів, Twitter

Скриншот коментарів, Twitter
Скриншот коментарів, Twitter

Скриншот коментарів, Twitter
Скриншот коментарів, Twitter

Коментарі, скрін Twitter
Коментарі, скрін Twitter

Нагадаємо, ми писали, що хакер-підліток, ймовірно, причетний до витоку "GTA 6", затриманий поліцією.

Як повідомляв "Знай.ua" українці вперше в історії збили ракету завдяки мобільному додатку.

Також "Знай.ua" інформував, квадрокоптер-міношукач переможця Global Student Prizе Ігоря Клименка цікавить інвесторів для серійного виробництва.