Основна молитва всіх християн «Отче наш» має особливу енергетику і здатна трансформувати негативні думки у любов.

Про це розмірковують на сторінці "Антологія думки".

Щоб очиститися від гріхів, автор статті пропонує лише "робити, як написано, і Бог простить... Це єдиний шлях. І його вказав Ісус Христос".

На його думку, ні сповіддю, ні дієприкметником, ні добрими справами не вдасться отримати прощення гріхів.

У молитві "Отче наш" Бог вклав код, який має чудодійну силу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Молитва за дітей, кадр з відео
Молитва за дітей, кадр з відео

"І пробач нам борги наші, як і ми прощаємо боржникам нашим", - цей уривок відсилає нас до Нагірної проповіді Христа, де він говорив: "Адже якщо ви прощатимете людям, у чому вони погрішили, простить і вам Отець ваш Небесний".

На думку автора, цей уривок справедливий для будь-якої релігії і є одним із законів світобудови.

Всепрощення є ключем до відпущення гріхів, досить просто навчитися прощати інших – і всі ваші провини також будуть прощені.

Молитва, фото: Unian
Молитва, фото: Unian

Повний текст молитви:

"Отче наш, сущий на небесах! нехай святиться ім'я Твоє; нехай прийде Царство Твоє; нехай буде воля Твоя і на землі, як на небі; хліб наш насущний дай нам на цей день; і прости нам борги наші, як і ми прощаємо боржникам нашим, і не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого, бо Твоє є Царство і сила і слава на віки віків. Амінь." (Матф.6:9—13)".

Нагадаємо, як попросити захисту у Господа для дітей та онуків на передовій чи закордоном: найкращі слова, як оберіг.

Раніше ми повідомляли про молитви за здоров'я мами до Ісуса та Миколи Чудотворця: сильні слова, які допоможуть пройти всі негаразди.