Дослідження американських вчених підтвердили ефективність лікування захворювань суглобів за допомогою желатину.

Атрит, остеоартроз, остеопороз, запалення, вивихи, розтягування і переломи виліковуються швидше при застосуванні рецептів з використанням желатину. До того ж желатин слугує відмінною профілактикою цих захворювань.

Желатин. Фото: Youtube
Желатин. Фото: Youtube

Захворювання з тяжкими порушеннями функцій суглобів – причина непрацездатності та інвалідності. Для захисту хрящової тканини та створення умов для її відновлення рекомендують вживання желатину.

Корисний рецепт просто: на ніч залити 1 ч. л. желатина водою, використовуйте охолоджену кип'ячену воду (0,5 склянки). Вранці доведіть отриманий вміст (желатин повинен розбухнути) до повної склянки. Додайте мед (1 ч.л.), ретельно розмішайте. Пийте суміш натщесерце.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Курс лікування 10 днів, відпочити 10 днів, продовжити лікування. Тривалість такого лікування залежить від необхідності та самопочуття.

Желатин. Фото: Youtube
Желатин. Фото: Youtube

  • Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, ми писали, навіщо класти лавровий лист у гаманець? Найважливіші ритуали зустрічі Нового 2023 року Чорного Кролика.

Як повідомляв "Знай.ua" 5 продуктів, які корисно їсти на ніч: допоможуть добре виспатися і навіть схуднути.

Також "Знай.ua" інформував, рятівничок на всі випадки життя: алое вера та його корисні властивості.