Антипригарні сковороди мають великий попит, так як мають ряд переваг, зокрема на них зручніше готувати, можна менше використовувати масла. Втім, як і на іншому посуді, на таких сковорідках з часом з'являються плями їжі, що пригоріла. Як відчистити, щоб не пошкодити поверхню, розповідає портал prostoway.

До антипригарних сковорідок потрібен особливий підхід, тому що особливо терти поверхню не можна, тому що покриття посуду буде зіпсовано і залишиться лише викинути його. Але знаючи одну хитрість, можна без особливих зусиль відчистити сковорідку і не пошкодити її.

Антипригарна сковорода. Фото: скрін youtube
Антипригарна сковорода. Фото: скрін youtube

Так, в першу чергу потрібно закип'ятити 200 мл води і додати до неї 2 столові ложки харчової соди. Потім влити 0,5 склянки столового оцту, довести отриману суміш до кипіння та проварити протягом 10 хвилин.

Антипригарна сковорода. Фото: скрін youtube
Антипригарна сковорода. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Наступний крок: вимити посуд з антипригарним покриттям у гарячому мильному розчині, а потім ополоснути чистою водою. Наприкінці залишається змастити поверхню олією, а потім - насолоджуватися виглядом ідеально чистої сковорідки.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, негайно робимо ревізію: терміни та умови зберігання побутової хімії – коли викинути, щоб не нашкодити здоров'ю.

Також наш портал інформував, водіям розповіли, чому двері автомобіля починають голосно грюкати: кілька лайфхаків, щоби виправити ситуацію.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, щоб не зіпсувалася, а довго прослужила: яку косметику можна і категорично заборонено зберігати в холодильнику.