Антипригарні сковороди мають великий попит, так як мають ряд переваг, зокрема на них зручніше готувати, можна менше використовувати масла. Втім, як і на іншому посуді, на таких сковорідках з часом з'являються плями їжі, що пригоріла. Як відчистити, щоб не пошкодити поверхню, розповідає портал prostoway.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДо антипригарних сковорідок потрібен особливий підхід, тому що особливо терти поверхню не можна, тому що покриття посуду буде зіпсовано і залишиться лише викинути його. Але знаючи одну хитрість, можна без особливих зусиль відчистити сковорідку і не пошкодити її.
Так, в першу чергу потрібно закип'ятити 200 мл води і додати до неї 2 столові ложки харчової соди. Потім влити 0,5 склянки столового оцту, довести отриману суміш до кипіння та проварити протягом 10 хвилин.
Наступний крок: вимити посуд з антипригарним покриттям у гарячому мильному розчині, а потім ополоснути чистою водою. Наприкінці залишається змастити поверхню олією, а потім - насолоджуватися виглядом ідеально чистої сковорідки.
Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, негайно робимо ревізію: терміни та умови зберігання побутової хімії – коли викинути, щоб не нашкодити здоров'ю.
Також наш портал інформував, водіям розповіли, чому двері автомобіля починають голосно грюкати: кілька лайфхаків, щоби виправити ситуацію.
Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, щоб не зіпсувалася, а довго прослужила: яку косметику можна і категорично заборонено зберігати в холодильнику.