Виходячи з даних порталу пошуку роботи Work.ua, більшість роботодавців планують перегляд зарплат навіть, попри невідомість.

Зростання при цьому може становити від 8 до 30% залежно від ситуації в країні та конкуренції за фахівців. Про це передає "Хвиля".

Ярмарок вакансій facebook.com/zaniatist
Ярмарок вакансій facebook.com/zaniatist

Кількість вакансій у Західній Україні майже стала на довоєнний рівень. Наразі це понад 90% від лютого 2022 року. У Києві ситуація менш стабільна, у центральних та південних областях ринок праці відновився приблизно на третину.

У зв'язку з цим роботодавці прагнуть повернути в Україну своїх співробітників, які виїхали.Якщо цього не станеться, може виникнути нестача кваліфікованих кадрів, за яких роботодавцям доведеться змагатися, що призведе до зростання зарплат.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До того ж ракетний обстріл, відключення електроенергії, перебої зі зв'язком негативно впливають на бізнес. Таким чином, співробітники виконують свої обов'язки, коли є можливість, а компанії забезпечують підтримку та захист штату.

Важливу роль у компаніях відіграватиме психологічна підтримка, оволодіння правилами та навичками роботи зі стресом, посттравматичним синдромом, панічними атаками та емоційним вигорянням.

Нагадаємо, ми писали, що яйця, цукор, гречка: продукти, які знизилися у ціні не дивлячись на прогнози.

Як повідомляв "Знай.ua" у 2023 роцi роботодавці перестануть звертати увагу на професійні навички співробітників: кому пощастить працевлаштуватися.

Також "Знай.ua" інформував, сотні різновидів: як не помилитися у виборі ефективного павербанка