Для наших читачів, які вже знають, що буде на їхньому новорічному столі, у нас є дуже важливі новини. Можливо, настав час подумати про "солодке", а також про корисне. Відомі українські мережі супермаркетів оновили ціни на апельсини, мандарини та банани.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації аналітиків порталу Minfin, пише "Хвиля".

Згідно з відкритими даними, станом на останні дні грудня середні ціни на популярні новорічні фрукти знизилися в ціні, за винятком бананів.

Зокрема апельсини подешевшали з 70,98 грн/кг до 67,08 грн/кг. Апельсини Туреччина можна придбати за 61,70 грн/кг, тоді як минулого місяця їхня вартість становила 69,90 грн/кг.

Ціни на апельсини, скріншот: Minfin
Ціни на апельсини, скріншот: Minfin

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Цінник на мандарини знизився з 70,93 грн/кг до 62,92 грн/кг. Їхня вартість стартує від 54,90 грн/кг (Варус) і досягає 79,90 грн/кг (МегаМаркет).

Ціни на мандарини, скріншот: Minfin
Ціни на мандарини, скріншот: Minfin

А ось банани зросли у ціні з 58,21 грн/кг до 69,90 грн/кг. Наприклад, на полицях Новус вони коштуватимуть 64,99 грн/кг, а ось у Метро їх можна придбати за 72,00 грн/кг.

Ціни на банани, скріншот: Minfin
Ціни на банани, скріншот: Minfin

Варто також нагадати нашим читачам, що в Україні почала зростати ціна молочних продуктів. Супермаркети оновили ціни на молоко, сметану та олію. За останній місяць деякі продукти значно подорожчали. Наприклад, сметана "Президент" подорожчала із 39,11 грн. до 39,33 грн. за пакет у 350 р. 20% сметану подорожчало суттєво – з 43,43 грн. до 45,63 грн. за 340 р.

Нагадаємо, несподівана закуска з печерицями на новорічний стіл: такого ваші гості ще точно не куштували.

Раніше повідомлялося, чи ідеальне поєднання чи подвійна шкода? Як кава з молоком впливає на організм і кому його краще не пити.

Також, молоко та молочні продукти подорожчали: як супермаркети оновили цінники.