Російські окупанти продовжують ракетний терор енергосистеми України, тож сценарій повного блекауту завжди можливий. Але навіть в умовах повної відсутності електроенергії ряд АЗС працюватимуть і обладнані усім необхідним для цього. Про це повідомляється на офіційній сторінці "Нафтогазу" у соціальній мережі facebook.

Голова правління НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов заявив, що мережі АЗС U.GO та Укрнафта обладнані генераторами та готові до роботи в умовах повного блекауту. На даний момент таких заправок налічується 579, але їхня кількість постійно оновлюється.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Підприємства Групи "Нафтогаз" роблять все можливе, щоб підтримати Україну та українців під час війни. Тож будемо раді бачити вас на обладнаних генераторами заправках U.GO та Укрнафта, які готові до будь-яких можливих викликів Олексій Чернишов

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ознайомитись із повним переліком адрес АЗС, які працюють під час блекауту можна на офіційному сайті компанії "Нафтогаз".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, коли в Україні почнеться ажіотаж на АЗС і чи варто чекати на зниження цін на паливо: водіям приготуватися.

Також наш портал інформував, українським водіям показали нові ціни на пальне на АЗС: скільки буде коштувати заправити машину.

Крім того, ми писали, експерти розповіли водіям, чи економніше використовувати 92-й бензин замість 95-го: які це спричиняє наслідки.