Що буде з курсом долара 2023 року: міністр фінансів Марченко поділився прогнозом

Курс гривні наступного року може бути стабільним по відношенню до долара та іншої валюти. Однак, це залежить від одного важливого нюансу. Своїм прогнозом щодо курсу валют на 2023 рік поділився міністр фінансів Сергій Марченко.

Сергій Марченко вважає, що гривня має всі шанси залишатися стабільною у 2023 році щодо долара та інших валют. Втім, це можливо лише якщо уряду вдасться залучити до державного бюджету 38 мільярдів доларів, щоб покрити дефіцит.

Курс валют. Фото: скрін youtube
Курс валют. Фото: скрін youtube

Маша Полякова приклалася до пляшки через проблеми: "Мамі це приємно дивитися?"

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Дочка Олі Полякової, 17-річна Маша зняла життєвий ролик, у якій вона показала, як реагує на проблеми у своєму житті.

Марія Полякова показала, як вона реагує на різні дрібниці у своєму житті – нервово трясеться, не може нормально існувати, переживає. Далі вона показала, що відбувається, коли треба вирішувати глобальніші проблеми: "П**уй" - можна прочитати по губах дівчини.

Маша Полякова з подругою, фото: Instagram
Маша Полякова з подругою, фото: Instagram

Чому і коли більшість українців може опинитися на межі бідності: попередження ПФУ

Українців попередили, що якщо на законодавчому рівні не врегулювати питання накопичувальної пенсійної системи, то ще більша частина українського суспільства опиниться на межі бідності після завершення трудової діяльності.

Як пише "Пенсійний кур'єр" на фейсбук-сторінці, таку думку під час обговорення проекту закону щодо обов'язкового накопичувального пенсійного забезпечення №2683 від 24.11.2021 висловила голова комітету ВРУ з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова.

Українці без світла, скріншот: YouTube
Українці без світла, скріншот: YouTube

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" похвалилася своїм красенем на всю країну: "Не думала, що можу кохати"

Зірка "Жіночого кварталу" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару похвалилася своїм красенем і зізналася, що не підозрювала, що може так сильно кохати. Цим актриса поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі встаграм.

Ірина Сопонару поділилася, що потрапила на обкладинку журналу разом зі своїм пухнастим красенем - котом на прізвисько Мафін. Акторка зізналася, що обожнює чотирилапого друга і до його появи навіть не підозрювала, що може так сильно когось полюбити.

Ірина Сопонару, фото: Знай.ua
Ірина Сопонару, фото: Знай.ua

Сходіть у лазню і покладіть купюри в гаманець: як привабити успіх у Новий 2023 рік, ритуали 31 грудня

Всі ми знаємо безліч прикмет, пов'язаних із Новим роком. Хтось їх дотримується, а хтось ні.

Але навіть якщо ви не вірите в прикмети, то все одно прислухайтеся до них. Адже нічого не варто спробувати щось зробити і раптом ваш наступний рік засяє новими вогнями.

Що потрібно робити 31 грудня, щоб залучити удачу
Для того, щоб у новому році бути фінансово успішними, необхідно закрити питання боргів. Бажано хоч би 31 грудня віддати все, що позичали.

Святкування Нового року, скріншот з відео
Святкування Нового року, скріншот з відео