Стало відомо про інцидент, який стався із популярним голлівудським актором після Нового року. Чоловік перебуває у критичному стані в одній із лікарень.

Про це пише Deadline.

Джеремі Реннер, скріншот: YouTube
Джеремі Реннер, скріншот: YouTube

Йдеться про 51-річного актора Джеремі Реннера, зірку фільмів "Месники" і "Місія нездійсненна". Чоловік отримав тяжкі травми після нещасного випадку, який пов'язаний зі збиранням снігу на озері Тахо.

"Ми можемо підтвердити, що Джеремі перебуває у критичному, але стабільному стані з травмами, отриманими після аварії, пов'язаної з погодою, під час збирання снігу", – йдеться у коментарі його представників.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Снігопад, фото: скріншот з відео
Снігопад, фото: скріншот з відео

Соколине Око з фільмів про супергероїв зараз у критично стабільному стані в лікарні, куди його екстрено госпіталізували на гелікоптері.

У його особняк у горах Сьєрра-Невада на кордоні між Каліфорнією та Невадою викликали поліцію після того, як він раптово травмувався. Чоловік відомий своєю любов'ю до важкої техніки і у нього там є у володінні снігоприбиральні машини.

За попередньою інформацією він розчистив територію свого будинку, після чого почав чистити дорогу і шосе неподалік, після чого і сталася трагедія.

Джеремі Реннер написав у Twitter про величезну кількість снігу на своєму ранчо в США у грудні, написавши: "Снігопад на озері Тахо - це не жарт".

Джеремі Реннер, скріншот: YouTube
Джеремі Реннер, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що дострибався: голлівудський актор серйозно травмувався

Раніше повідомлялося, що "Тор: Кохання та грім" стане останньою справою Кріса Хемсворта для Marvel? У зіркового красеня виявили захворювання

Також, зірці "Месників" Гвінет Пелтроу довелося червоніти за дочку-хуліганку: зробила це з натовпом із 50 осіб