Новий кінорік обіцяє багато цікавих проєктів. Найкращими серіалами, які варто буде переглянути у 2023 році — у нашій новині.

Серед найочікуваніших прем'єр початку року – "Вікінги: Вальгалла" та "Мер Кінгстауна". Шанувальники очікують на продовження серіалу "Венздей", а також на четвертий сезон "Статевого виховання" та третій сезон "Бріджертонів".

Найочікуваніші серіали, які вийдуть у січні 2023 року

"Калейдоскоп" — кримінальна драма Netflix від творця "Чудової афери" Джанкарло Еспозіто.

"Брехливе життя дорослих" — серіал ґрунтується на однойменному романі Елени Ферранте. Події розгортаються у Неаполі, 1990-ті роки.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

"Венздей" — серіал розповідає про сімейку Аддамс, зокрема про доньку Мортисії та Гомеса – Венздей. Вона поселяється в нову школу та шукає причину жорстоких вбивств місцевих жителів. За сюжетом, Венздей хоче розгадати таємницю, яка вплинула на її родину 25 років тому.

"Останні з нас" — перший американський серіал HBO, заснований на відеогрі 2013 року The Last of Us. Він розповість історію Джоела, контрабандиста, якому доручено супроводжувати підлітка Еллі.

"Таємне вторгнення" — американський серіал, який створив Кайл Бредстріт для Disney+. Заснований переважно на коміксах "Таємне вторгнення" від Marvel Comics.

"Статеве виховання" — серіал розповідає про проблеми учнів середньої школи у невеликому англійському містечку Мурдейл.

"Бріджертони" — третій сезон покаже історію кохання між Коліном Бріджертоном і Пенелопою Фезерінгтон.

Але поки ці фільми ще не вийшли в прокат, можна подивитися: "Відпустка за обміном", "Крампус: викрадач Різдва", "Чому він?", "Пригоди S Миколая", "Завжди самотній", "Чорне Різдво".

Нагадаємо, ми писали, що Дуа Ліпа будує багатомільйонний будинок ближче до України: надихнулася після зустрічі з прем'єр-міністром.

Як повідомляв "Знай.ua" Марина Боржемська похвалилася сімейною ідилією та нагадала про цілі на 2023 рік.

Також "Знай.ua" інформував, зірка "Месників" Джеремі Реннер у критичному станi.