Якось ми розповідали про те, як Державна служба України з надзвичайних ситуацій роз'яснювала, чому варто вийняти електроприлади з розеток під час віялових відключень електроенергії.

Причин і важливих рекомендацій було достатньо, щоб зберегти техніку і навіть уникнути пожежі. А зараз у ДСНС виклали кілька фотографій та розповіли про неймовірний порятунок собачки.

ДСНС усуває наслідки обстрілів. Фото: Youtube
ДСНС усуває наслідки обстрілів. Фото: Youtube

"Від кому не пощастило, то це цьому вухастику з Одеси. Песик випадково потрапив у вигрібну яму на території автостоянки в Суворовському районі міста. Він міг там задихнутися або потонути, але наші хлопці оперативно прибули на місце і з допомогою рятувальної мотузки дістали бідолаху з ями", - йдеться у публікації.

Також там повідомляється, що врятований собака був дуже наляканий, проте тепер його життю нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Порятунок собаки, фото: Facebook
Порятунок собаки, фото: Facebook

Порятунок собаки, фото: Facebook
Порятунок собаки, фото: Facebook

"І найголовніше, що собачка вже вдома, її шукали і знайшли!", "А я тут переживаю - де і як він бідний відмиється. Добре, що живий і вдома", "Це, як виявилося 13-річний собака, вже підсліпуватий, якось вибігла з дому і в таку халепу потрапила", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, головні поради ДСНС, щоб врятувати техніку при вимкненнях світла: "Пожежі..."

Як повідомляв "Знай.ua", ці правила можуть врятувати вам життя: цінні поради від ДСНС

Знай.ua писав, яку небезпеку несуть туристичні газові пальники: попередження рятувальників