Долар по 50 гривень у 2023: до якої позначки дійде курс вже цього року

Як прогнозує Мінекономіки, до кінця 2023 року курс досягне позначки 45,8 грн/долар. У той же час окремі експерти побоюються, що на готівковому ринку девальвація може бути в 2023 році більш суттєвою.

Експерти пояснюють, що те, яким у 2023 році буде курс гривні, багато в чому залежить від політики Національного банку, який може переглянути курс на міжбанківському ринку.

Курс валют. Фото: скрін youtube
Курс валют. Фото: скрін youtube

Надя Дорофєєва показала зміни, що відбулися у новому році: "Вже у 2023"

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Відома українська виконавиця Надя Дорофєєва похвалилася новим чином у жовтій кепці та куртка на два розміри більша.

Співачка обожнює, коли про неї говорять, вона публікує заголовки новин, куди регулярно потрапляє. Також Надя розповіла, скільки прослуховувань та які місця займає у музичних чартах.

Надя Дорофєєва, фото: Знай.ua
Надя Дорофєєва, фото: Знай.ua

Заплатять менше: кому з українців перерахують платіжки за опалення, воду та світло

Споживачам, які залишилися без якісних послуг через ракетні обстріли Росії, перерахують платежі за опалення та гарячу воду.

Якщо у квартирі холодніше 18°C, то за кожну добу порушення норми сума у ​​платіжці має зменшуватись на 3,3%, зазначається у постанові Кабінету міністрів №151. Отже, якщо компанія не здійснила перерахунок, споживач має право поскаржитися.

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

Замах на Зеленського, катаклізми, терор росії та повернення територій: гороскоп для України на 2023 рік

Українці з полегшенням попрощалися з 2022 роком, адже він був досить важким, і зустріли 2023 з новими надіями. Астролог Яна Тимощук передбачила, чи виправдаються очікування у майбутньому і що загалом чекає на країну.

Військові дії однозначно триватимуть у 2023 році, але, крім цього, президент Зеленський буде під загрозою, оскільки на його життя вчинять замах. Смерть не уникнути, рік буде кровопролитним.

Володимир Зеленський та Джо Байден, фото: Офіс президента
Володимир Зеленський та Джо Байден, фото: Офіс президента

Генерал НАТО пояснив, коли припиниться вогонь

Стало відомо про те, коли в Україні можуть припинитися бойові дії на передовій та на чиїх умовах. Які новини принесе 2023 для наших людей.

Висловився на цю тему колишній генерал Бундесверу та НАТО Ганс-Лотар Домрезе.

За його словами, не секрет сьогодні, що дійти прийнятного для обох сторін рішення буде вкрай складно, і боротьба на нас на всіх чекає серйозна і кривава. Окрім того, припинення вогню очікується вже до кінця цього року.

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони