Усі пам'ятають, як минулого Нового року по Україні падали ялинки в українських містах і всі ми не знали, що це може означати.

Найбільше запам'яталося падіння новорічної красуні біля Драмтеатру в Маріуполі та українці зробили багато мемів із цього приводу. Знали б ми тоді, що вищі сили хочуть нам сказати. Адже для українців ці падаючі ялинки стали справжнім символом війни, що наближається.

Ялинка в Маріуполі
Ялинка в Маріуполі

Однак війна почалася, ми впевнено надираємо п'яту точку росіянам та їх нечисленним союзникам, а естафету ялинок, що падають, перехопила сусідня Білорусь. Помічник володимира путіна Олександр Лукашенко отримав під Різдво знак-сюрприз – падіння ялинки у Полоцьку. Про це стало відомо завдяки численним відео у соцмережах.

Ялинка в Полоцьку, Білорусь, фото із соцмереж
Ялинка в Полоцьку, Білорусь, фото із соцмереж

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

Варто зазначити, що це не перше падіння лісової красуні у Полоцьку за цей сезон, адже перед її встановленням дерево вивалилося з машини, яка везла ялинку на центральну площу міста.

У коментарях до другого падіння вже вбраної ялинки у 2023 році одразу ж з'явилися українці, які чудово пам'ятають, що це за знак:

"Не розповідайте, нехай відчують і пройдуть шлях. Вітаю, ви в грі", "У Маріуполі перед війною теж впала ялинка", "Це дуже гарний знак... Головне про всяк випадок складіть тривожну валізу, ну це так.. для відпочинку ", "З чим я вас і вітаю", "Ну, що тут скажеш? Спостерігаємо", "Нехай запитають Януковича, він знає відповідь", "Бути добру", "Отвєточка, як вони люблять говорити"...

@polotsk_novopolotsk

Ёлка в Полоцке снова упала.

♬ оригинальный звук - polotsk_novopolotsk

Нагадаємо, що російським мобікам роздали замість телефонів "кишеньковий мотиватор" для дорослих, щоб скинути напругу.

Раніше ми повідомляли, що поки Україна у війні, на Заході крутять "Ополченочку" про танкісток з "ЛНР".