Війна проти росіян у нашій країні триває вже понад 315 днів, протягом яких наші захисники "демілітаризували" та "денацифікували" близько 110 тисяч окупантів.

Хоча офіційна статистика, швидше за все, применшує їхню кількість і відправлених до Кобзону "на концерт" росіян набагато більше. У Росії продовжується мобілізація, з такими темпами і чоловіків практично не залишиться... поки "запоребриком" розквітає демографічне начало.

Росіяни, скріншот: YouTube
Росіяни, скріншот: YouTube

Нині там з'явилася історія, що у Самарі першою новонародженою у 2023 році стала дівчинка не російської національності. Якась Ельнура стала матір'ю вже шостої дитини. У їхній родині немає жодного хлопчика.

"Зараз матуся і донька почуваються чудово. Малятко народилося вагою 3650, зріст 54 сантиметри", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

І нічого б не віщувало лиха, якби в коментарях не з'явилися ті самі "корінні росіяни", які одними своїми словами пояснили всю свою суть.

Народи росії, скріншот: ВКонтакте
Народи росії, скріншот: ВКонтакте

"Понаїхали і розмножуються", "Скоро чисто росіян не буде. Вони множаться як таргани", - пишуть користувачі в коментарях.

Хоча там були ще озлобленіші росіяни, яких дуже непокоїть ситуація з демографією в країні.

Народи росії, скріншот: ВКонтакте
Народи росії, скріншот: ВКонтакте

Нагадаємо, ЗМІ б'ють на сполох: в Україні продовжує ховатися російський наркобарон Олександр Щипцов

Як повідомляв "Знай.uа", "синій" росіянин мало не задушив дружину через гірлянду: навіть без війни можуть стати "хорошими"

Знай.ua писав, успіхи ЗСУ введуть путіна в нокаут, адже "мирний план" Кремля більше не викликає довіри у росіян