Путін міг ухвалити рішення про початок війни під сильними препаратами: поки лікувався ще більше збожеволів

Відома українська астролог і таролог Людмила Хомутовська вирішила відповісти на деякі питання шанувальників, і подивитися на картах подальший хід війни. Цього разу вона обговорила те, що хвилює громадян зараз найбільше. Зокрема йшлося про реакцію росіян на мобілізацію, можливість окупантів і надалі наступати, а також про реальне ухвалення рішення путіна воювати.

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Настя Каменських розкусила українців із їхнім бажанням на 2023 рік: "Такого ще ніколи не було"

Зовсім недавно шанувальники Насті Каменських відповіли собі ж на одне з головних питань, яке стосується виконавицю та її особисте життя - чи разом вона з чоловіком Олексієм Потапенком, бо всі давно думають, що повномасштабна війна розлучила їх.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Наразі Анастасія Каменських поцікавилася, чи українці загадували бажання на Новий Рік. І якщо так... то, швидше за все, це те, чого хотіли б сотні, тисячі та мільйони інших громадян.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

В Україні планують посилити заходи безпеки у громадських місцях: що чекає на всіх нас

В Україні планують посилити заходи безпеки у громадських місцях у новому, 2023 році. Це було обговорено на засіданні уряду у вівторок, 3 січня.

Загальні подробиці розповів прем’єр-міністр України Денис Шмігаль, коли озвучував плани на 2023 рік.

"10 урядових пріоритетів та основних напрямків, за якими рухатися вперед у 2023 році, ключові з них було названо Президентом України Володимиром Зеленським у щорічному посланні", - додав він.

Українці, фото: Знай.ua
Українці, фото: Знай.ua

Колишня Кличко Наталія Єгорова стала учасницею німецьких "Танців із зірками" і одразу потрапила у скандал: "Причина не дивитися"

Екс-дружина Віталія Кличка Наталія Єгорова стала учасницею "Танців із зірками" у Німеччині, де живе останні роки. Втім, її участь викликала багато суперечок серед шанувальників танцювального проекту.

Наталя Єгорова. Фото: скріншот youtube
Наталя Єгорова. Фото: скріншот youtube

Масштабний контрнаступ ЗСУ: "Від Криму до Донбасу"

Стало відомо, коли може відбутися найбільший контрнаступ Збройних сил України, завдяки якому буде звільнено багато наших територій.

Про це прогнозує начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю ABC News.

За його словами, підготовка вже розпочалася, і це будуть найжорсткіші бої за весь час повномасштабної війни в Україні. Відбудеться контрнаступ Збройних сил України вже навесні, а якщо точніше, то ближче до березня.

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони