Місяць у повні - в принципі не тільки дуже містичний, а й вкрай небезпечний період. Мало хто знає, що його енергетику можна звернути собі на благо.

Один з потужних місяців у повні чекає на українців на Різдво Христове 7 січня і називається воно вовчим, але лякатися такої яскравої назви не варто, адже вона з'явилася просто через те, що в цей час вовки часто виють на місяць неприривним криком.

Полярний вовк, Pinterest
Полярний вовк, Pinterest

Існують у цей день певні правила, які допоможуть залучити до вашої оселі різні блага: кохання, достаток, гармонію.

Вовча повня пройде в сузір'ї Раку. Це сімейний знак, що відрізняється підвищеною емоційністю.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

День буде нестабільний. Передбачити, які події будуть за вашим рішенням, буде непросто. Найкраще займатися звичайними справами, не вносячи жодних змін.

ЩО ЗАБОРОНЕНО РОБИТИ 7 СІЧНЯ 2023 РОКУ

Дві різні події відзначаються в один день. Вовча повня – важлива подія в астрології та езотериці. Релігія вважає ці науки гріховними та забороняє їх.

Заборони також будуть різними. Заборони, що стосуються Різдва, зустрічаються також у "чорному списку" справ на Вовчий місяць у повні. Однак тут перелік небажаних дій набагато ширший:

  • запускати стартап або розпочинати новий проєкт;
  • пересаджувати рослини, доглядати їх;
  • з'ясовувати стосунки з партнером чи членом сім'ї;
  • просити про підвищення зарплати чи просування за посадою;
  • позичати гроші, оформляти кредити;
  • приймати рішення, ґрунтуючись на емоціях;
  • здійснювати імпульсивні покупки.

Повний місяць. Фото: Youtube
Повний місяць. Фото: Youtube

Як залучити в будинок удачу на Вовчий місяць у повні

Астрологічна подія допоможе вам досягти бажаного. Є кілька способів зробити себе та членів своєї сім'ї більш здоровими та щасливими.

Ритуал із цілющими травами

Висушені рослини подрібніть і помістіть у невеликий мішечок. Його повісьте в будинку, щоб він оберігав оселю від темних сил. Наші пращури розташовували цілющі трави біля дверей. Вони заважали нечисті потрапити усередину. Але пам'ятайте, що вміст мішечка потрібно щороку міняти.

Зарядка талісмана на Вовчий місяць у повні

Візьміть свій щасливий амулет та покладіть на підвіконня. На талісман обов'язково має падати світло Місяця. Це означає, що він заряджатиметься енергією світила. Амулет залиште на ніч, а вранці заберіть і помістіть близько до тіла, щоб ніхто не бачив. Заряджений талісман зможе залучити до будинку удачу та достаток.

Амулет
Амулет
dailymail.co.uk

Нагадаємо, чи слід заморожувати рештки їжі після святкувань: що викинути, а що можна зберегти.

Раніше ми повідомляли, що ложка цієї настойки позбавлять вікового жиру та наситять корисними елементами: перевірений рецепт.