Незважаючи на те, що всі готуються до зимових свят, Новий рік, Різдво та Старий Новий рік можуть застати вас зненацька.

Особливо якщо на якомусь із сімейних свят, чи корпоративі вас змусять вимовити урочисту промову та привітати своїх родичів, колег, чи друзів.

Навіть якщо ви відрізняєтеся особливим красномовством, від провалу не застрахований ніхто і сказати якусь дурість може кожен. Саме тому ми вирішили написати для вас найкрасивіші привітання у прозі з Різдвом 2023.

Різдво, церква: фото belta
Різдво, церква: фото belta

****

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Прислухайтеся: за вікнами вже чути ходу нового року, різдвяна ніч запалила на небі зірки, і цього чарівного вечора я хочу дещо сказати. Бажаю кожному знайти своє власне маленьке диво, яке зігріє навіть у суворі зимові морози та подарує щастя. Як та зірочка, яка запалилася, коли народилося немовля Христос, нехай ваша віра в диво веде вас по життю та завжди висвітлює шлях. Адже це так важливо – вірити в чудеса та радіти кожній миті!

****

З Різдвом Христовим! Нехай це чарівне свято наповнить ваше життя світлом, теплом, радістю та благополуччям. Бажаю вам миру, добра, кохання, сімейного затишку. Нехай ангел-охоронець оберігає вас від усіх бід та негараздів!

****

Різдво Христове – світле свято. З його приходом у наші будинки заглядає диво! Будьте щасливі! Бережіть чистоту своїх душ, живіть у злагоді та любові, чиніть по совісті! Нехай буде мир на землі та в кожному з нас. З Різдвом!

****

Вітаю з Різдвом Христовим і щиро бажаю щиро любити всім серцем і сподіватися на краще душею, збирати всіх близьких за великим столом і радувати коханих приємними сюрпризами, вірити у свій успіх і берегти щастя, гарно мріяти і гріти серце надією.

****

Листівка з Різдвом
Листівка з Різдвом

****

Колеги, вітаю всіх із добрим та світлим святом Різдва Христового. Бажаю, щоб усі надії виправдовувалися, щоб усі мрії збувалися, щоб усі ідеї втілювалися, щоб рідні не хворіли та не хворіла у вас душа. Нехай у житті неодмінно відбудеться різдвяне диво, яке надихне нові досягнення в роботі і подарує щастя серцю.

****

Дорогі мої колеги, вітаю вас із Різдвом Христовим і хочу побажати нових та добрих надій, великих та значних досягнень, впевнених та щасливих перемог. Нехай вам допомагають небеса впоратися там, де самим ніяк, нехай у це славне свято у кожного в житті відбудеться різдвяне диво!

****

Нехай тепле світло різдвяної зірки зігріває, а морозна зоря святкового ранку дарує надію на ясне майбутнє. Нехай душа завжди буде відкрита диву, добру та чаклунству. Усміхніться всьому світу і він відповість вам взаємністю, а віра в різдвяне диво допоможе втілити його в життя.

****

Кожне свято, це диво, а Різдво Господнє це одне з головних чудес, яке доступне нам людям. Моє красиве побажання для всіх гостей: бажаю, щоб у це свято, та й увесь рік був зігрітий теплом і щастям. Нехай ваш будинок, обходять усі негоди та проблеми, нехай тільки добро і світло поселяється у вашому домі. Будьте гідним прикладом своїм друзям та дітям.

Листівка з Різдвом
Листівка з Різдвом

Нагадаємо, чому коти так люблять новорічний дощик з ялинки і що робити, якщо пухнастик проковтнув мішуру.

Раніше ми повідомляли про 5 саморобних засобів для чищення килимів, які можуть усунути будь-який бруд.