Якось Олена Зеленська розповідала про зустріч із кореспондентом газети Financial Times через 3 дні після звільнення Херсона.

"Коли у тебе щось болить, треба написати це на листку, прив'язати до гелевої кульки і відпустити в небо, щоб воно летіло", - йдеться на початку нової публікації Першої леді.

Це слова 10-річного Андрія із Броварів, Київська область. Таким чином, йому виходить відпускати страхи... хлопчик втратив батьків ще в березні, при спробі евакуації. Окупанти вбили їх, розчавши автомобіль на БТР.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Потім Олена Зеленська розповіла про 8-річного Богдана... він із Бахмута. Його батьки теж загинули, але від артилерійського удару на вулиці. Мати була на сьомому місяці вагітності. І зараз біля його ліжка висить намальований щит, тож жахи до нього не приходять.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Богдан хоче стати військовим і захищати Батьківщину. Але поки йому, Андрію та всім дітям з таким страшним досвідом потрібно навчитися захищати насамперед себе – від пережитого, заради майбутнього", - пише дружина Президента.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

"За що це діткам... Дай Бог їм сил і міцного здоров'я", "Дякую всім причетним за таку важливу турботу про дітей. Те, що вони пережили, йтиме з ними по всьому їхньому життю", - пишуть користувачі коментарях.

Нагадаємо, Олена Зеленська згадала, як їй було боляче за людей після звільнення Херсона: "На жаль"

Як повідомляв "Знай.uа", експрем'єр Великобританії відмовилася від подарунку дружини Зеленського Олени

Знай.ua писав, дружина Президента Зеленського Олена хоче, щоб українці взялися за розум: "Звідки тягнеться коріння"