Державна служба України з надзвичайних ситуацій зовсім недавно викладала кілька фотографій у соціальній мережі Facebook, розповівши про неймовірний порятунок собаки, яка впала у вигрібну яму.

Справді... ДСНС зараз займаються не лише ліквідацією наслідків російської агресії, а й звичайними завданнями. Наразі рятувальники розповіли про допомогу жінці у Луцьку, малолітня дитина якої зачинилася в кімнаті зсередини.

ДСНС працюють. Фото: youtube
ДСНС працюють. Фото: youtube

"5 січня рятувальники 25-ї пожежної частини піднялися автодрабиною до квартири на 7-му поверсі на вулиці Привокзальній у Луцьку, де в кімнаті закрилася малолітня дитина", - йдеться в публікації.

Рятувальники потрапили у квартиру через балконне вікно. Згодом їм вдалося відчинити міжкімнатні двері, щоб допомогти батькам дістатися дитини.
Також співробітники ДСНС "озброїли" простих українців порадою - такі випадки, як цей, передбачити дуже важко. Тому завжди потрібно мінімізувати виникнення подібних ситуацій. Благо, вдалося вирішити цю ситуацію без жертв.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, німецький рятувальник скасував відпустку в Таїланді, щоб гасити пожежі в Україні: "Не можу залишитися і дивитися"

Як повідомляв "Знай.uа", рятувальники витягли зниклого старого з вигрібної ями: "Міг задихнутися або потонути"

Знай.ua писав, яку небезпеку несуть туристичні газові пальники: попередження рятувальників