Пригожин поїхав до Кадирова вигрібати з в'язниць навіть політв'язнів

Стало відомо про те, що «Вагнерівці» почали вербувати тепер на війну в Україну політичних ув'язнених із Чечні. Рамзан Кадиров знову втрачає людей.

Про це йдеться у новій заяві Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Відомство опублікувало його на своїх акаунтах у соціальних мережах.

Справа в тому, що приватна військова компанія "Вагнера" ​​прибула на "роботу" до Чечні. Війська в Україні блискавично закінчуються, і вони шукають по всій країні нових жертв.

Кадиров та Пригожин, фото: вільне джерело
Кадиров та Пригожин, фото: вільне джерело

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Принц Гаррі згадав ганебний інтим із дорослою жінкою посеред поля: "Я швидко осідлав її, після чого вона..."

Принц Гаррі розповів, як, будучи 17-річним студентом Ітона, він втратив цноту зі "старшою жінкою" в полі за "дуже жвавим пабом".

У своїх приголомшливих мемуарах герцог Сассекський пише: "Я швидко осідлав її, після чого вона відшльопала мене по дупі і відіслала геть".

Виявилося, що необачність була помічена, бо пізніше він розповідає, як королівського охоронця було послано дізнатися правду про інцидент.

Принц Гаррі та Меган Маркл, кадр з фільму
Принц Гаррі та Меган Маркл, кадр з фільму

Долар на місці, євро злетіло: як змінився курс валют наприкінці тижня

Середній курс долара на валютному аукціоні наприкінці тижня не змінився у продажу. Курс покупки виріс незначно, а ось європейська валюта додала і на офіційному сайті регулятора, і на чорному ринку.

Європейська валюта подорожчала на 26 копійок. НБУ встановив офіційний курс на рівні 38,79 гривень за євро. Про це свідчать дані НБУ.

Курс валют. Фото: скрін youtube
Курс валют. Фото: скрін youtube

Саша Мудра відмовиться знайомити, а батьки однієї з учасниць "Холостяк-12" змусять Топольського сумніватися: "Маски падають"

Нагадаємо, що у попередньому випуску проект залишила Юля "Медуза", а Саша Мудра, Саша Погорєлова, Марина та Катя Лозовицька залишилися боротися за серце Алекса Топольського. Для Мудрої це було не надто легким завданням, адже вона знову потрапила у скандал і ще раз змусила Алекса замислитися щодо неї.

Олександра Мудра, "Холостяк"-12, фото: пресслужба СТБ
Олександра Мудра, "Холостяк"-12, фото: пресслужба СТБ

Лікарняні, пенсії, субсидії та пільги: що зміниться у 2023 році

Для наших читачів ми зібрали головні зміни, які стосуватимуться багатьох одержувачів соціальних виплат у 2023 році. Цього разу мова піде про пенсії, допомогу субсидії та лікарняні виплати.

Про це стало відомо завдяки повідомленням офіційних представників державних відомств як у соціальних мережах, так і в інших публічних каналах комунікації.

Відомо, що з 1 січня 2023 року набирає чинності Закон України "Про Державний бюджет України на 2023 рік". Прожитковий мінімум для пенсіонерів залишається на рівні 2093 грн. і підвищувати його протягом року не планують. Те саме стосується прожиткового мінімуму для інших категорій громадян.

Пенсіонери зі смартфоном, скріншот: YouTube
Пенсіонери зі смартфоном, скріншот: YouTube