На офіційній сторінці Національного антарктичного наукового центру України у соціальній мережі Instagram продовжують з'являтися матеріали із фантастичними кадрами.

Нещодавно там нагадали про перших субантарктичних пінгвінятів, що народилися на острові на початку грудня. Тоді вони були маленькими, незграбними, сірими. Нині вони перетворилися на пузатих красенів.

"Щоб поїсти, пінгвінята залазять дзьобом батькові чи мамі в рот, а ті "поставляють" зі стравоходу порції "смакоти". З боку це іноді може виглядати так, ніби дорослий пінгвін намагається проковтнути малюка", - йдеться в повідомленні. у публікації.

Як виявилось, ці тварини майже такі самі, як і росіяни... теж намагаються окупувати чужу територію великою кількістю.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Зараз у мережі поширюється смішний та досить страшний ролик з Антарктиди. Там повідомляється, що кількість пінгвінів стала настільки великою, що доводиться рити окопи в снігу, щоб пінгвіни не могли оточити станцію.

"Утворюються такі триметрові рови, а ось там пінгвіни, яких стає дедалі більше", - каже чоловік на відео.

Нагадаємо, на станції "Академік Вернадський" встановили температурний рекорд: весна настала швидше, ніж в Україні

Як повідомляв "Знай.uа", полярники показали "чудеса еквілібристики" від пінгвінів в Антарктиці - вискакують із води

Знай.ua писав, українські полярники голими руками та лопатами "вигрібаються" зі станції "Вернадський", такого снігу не було років 20