Папа Римський Франциск прирівняв матерів з України та Росії, закликавши молитися як за перших, так і за других. При цьому той факт, що росіянки самі раді відправити на забій своїх синів, він не згадав. Про це повідомляє Vatican News.

Папа Римський Франциск під час свого чергового публічного виступу згадав про війну в Україні та про те, що люди страждають та борються за життя без електроенергії, тепла. При цьому він закликав молитися як за українських матерів, які втратили дітей на війні, так і за російських. Те, що останні, як правило, підтримують війну і свідомо відправляють синів вбивати і гинути, Понтифіка, мабуть, не збентежило.

Папа Римський. Фото: скриншот Youtube
Папа Римський. Фото: скриншот Youtube

"Нагадавши, що в цей час ми особливо зосереджені на Пресвятій Матері та її Немовляті, якого вона годувала і ростила, він не може не думати про матерів, які втратили своїх дітей у цій війні, як українських, так і російських матерів", - повідомляє видання. .

Папа Римський, фото: скріншот із відео
Папа Римський, фото: скріншот із відео

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто зазначити, що Папа Римський регулярно у своїх виступах порушує питання повномасштабної війни в Україні. Наприклад, у своїй проповіді на різдвяній месі закликав до миру та припинення безглуздої війни Росії проти України.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Папа Римський може залишити Святий престол: Ватикан дуже стурбований.

Також наш портал інформував, Папа Римський Франциск не вірить у жорстокість "великого російського народу" і висловлює свою повагу.

Крім того, ми писали, в ООН не вірить навіть папа Римський: понтифік закликав організації змінити позицію щодо України.