Володимир Зеленський "проникнув" у Крим, щоб поговорити з українцями: "Тонко натякає"

У Telegram-каналі "Телеком-кружок" з'явилася цікава інформація щодо Володимира Зеленського і того, яким чином йому вдалося "пробратися" на тимчасово окуповані території, щоб привітати наших громадян з Різдвом та Новим Роком.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Вихід на пенсію в Україні: громадянам запропонували "індивідуальний" графік, як це працює

Для наших читачів, які мають відношення до виплат та отримання пенсій, є дуже важлива новина. Справа в тому, що новий 2023 приніс громадянам змінені вимоги до виходу на заслужений відпочинок. Наразі отримати пенсію у 60 років зможуть далеко не всі громадяни.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Володимир Зеленський "закрив рота" Кіркорову, Якубовичу та Михалкову: друга Ані Лорак це теж торкнулося

7 січня 2023 року стало відомо, що Президент України Володимир Зеленський запровадив санкції ще проти 119 осіб. На офіційному сайті глави держави опубліковано відповідний Указ відповідно до статті 107 Конституції України. Він ухвалює ввести рішення РНБО "Про застосування та внесення змін до персональних санкцій".

Володимир Зеленський, фото: Офіс президента
Володимир Зеленський, фото: Офіс президента

Кому з українців світить зарплата від 40 тисяч гривень: перелік високооплачуваних професій

Українцям назвали декілька напрямків діяльності, за які платять дуже добрі гроші, і до списку увійшла не лише IT-сфера. За деяку роботу можна одержувати зарплату в середньому від 40 тисяч гривень. IT-сфера вже давно стала одним із найоплачуваніших варіантів, але вивчивши посади на кадровому порталі Work.ua, можна подивитися, яким українцям теж світять такі суми.

Дистанцiйна робота, скрін: YouTube
Дистанцiйна робота, скрін: YouTube

Корисніші для здоров'я і допомагають схуднути: у чому різниця між зеленими та жовтими бананами

Про користь бананів вже говорилося чимало. Адже ці фрукти, крім того, що неймовірно смачні та легкі в їді, вони ще й багаті необхідними для організму людини вітамінами та мінералами. Найбільш популярні жовті банани, які обирає велика кількість сімей. Проте, у продажі є й менш популярні зелені. Фахівці розповіли про користь кожного із цих видів.

Банани, скріншот з відео
Банани, скріншот з відео