У Telegram-каналі "Телеком-кружок" з'явилася цікава інформація щодо Володимира Зеленського і того, яким чином йому вдалося "пробратися" на тимчасово окуповані території, щоб привітати наших громадян з Різдвом та Новим Роком.

Мережа РТРС Крим роздає сигнал у Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях, і в Криму... доти, доки туди не зайдуть ЗСУ. Як виявилося, вона дуже "дірява", тому нашим хакерам вдалося протягом кількох днів поспіль показувати привітання нашого президента окупантам та українцям, які чекають на звільнення.

Володимир Зеленський, скріншот: Youtube
Володимир Зеленський, скріншот: Youtube

Володимир Зеленський, скріншот: Youtube
Володимир Зеленський, скріншот: Youtube

"Зелений тонко натякає на швидку парафію України", - також говориться там.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

І це справді так, тому що ЗСУ готують масштабний контраступ на початок весни 2023 року. На цей момент західні країни вже анонсують виділення необхідної бронетехніки, включаючи довгоочікувані танки. І багато іншого.

Тому, можливо, вже наступного року. Точніше... до кінця цього року, 25 та 31 грудня, українці з Мелітополя, Донецька, Луганська, Севастополя та інших міст зможуть дивитися привітання Президента, повернувшись на волю.

Нагадаємо, психолог докладно порівняв новорічні звернення Зеленського та диктатора путіна : "Потужна рефлексія та констатація"

Як повідомляв "Знай.uа", в Україні планують посилити заходи безпеки в громадських місцях : що чекає на всіх нас

Знай.ua писав, другий термін Зеленського: Єрмак розповів, що має робити президент