Зрозуміло, що для кожного українця, бажання на наступний рік лише одне — найшвидша перемога над ворогом, але попри те, слід зважати, що після перемоги та й під час воєнних дій, треба жити і мати план дій на майбутнє.

Психологи радять починати рік з чіткого усвідомлення, чим і як ми будемо займатися 365 наступних днів. У пабліку, де зазвичай розміщують жіночі поради, підказали, з чого варто розпочати рік, щоб він був дійсно вдалим.

Написати план. Фото: Youtube
Написати план. Фото: Youtube

Щоб не стояти на місці та зробити дійсно якісний стрибок з одного рівня на інший, не варто покладатися лише на удачу.

Поперше

Складіть чіткі плани до своїх мрій. Сюди треба прописати — як досягнути своїх цілей з так званою "дорожньою картою" покроковим виконанням поставлених задач.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Сюди входить аналіз, та можливі шляхи, що можуть привести до виконання цілі.

По-друге

Проаналізувати ресурси, які знадобляться тобі для того, щоб дістатися з Точки А в омріяну Точку Б. Це наштовхне вас на те, над чим слід працювати, та що або кого задіяти, щоб досягти омріяної мети.

Третє

Слід реалістично підійти до питання і подумати над можливими перешкодами. Напишіть, "А що я буду робити, якщо…". Це дасть змогу не розчаруватися, і знайти альтернативи до розв'язання важких задач.

Четверте

Працюйте над своїми страхами, ментальними блоками, способом мислення. Ментальні обмеження це як мотузка, яка не дає тобі далеко відійти від свого звичного місця.

Нагадаємо, ми писали, що мінусові температури принесли українцям нову можливість: лікарка розповіла, як схуднути за 15 хвилин на день.

Як повідомляв "Знай.ua" як дізнатися, куди поділися гроші з мобільного рахунку.

Також "Знай.ua" інформував, що як позбутися накипу в чайнику за допомогою підручних засобів.