Завербованих на війну в Україну ув'язнених вирішили помилувати таємним указом диктатора путіна ще до того, як вони потрапляють на передову. Країна-терорист знову показала своє обличчя.

Про це розповіла російському пропагандистському виданню представниця РПЛ Росії Єва Меркачова. За її словами, відбувається це вже досить давно.

Справа в тому, що ув'язнених росіян було звільнено за допомогою спеціального указу російського президента. Тобто ця процедура помилування злочинців є державною таємницею.

Зеки в армії рф. Кадри з відео
Зеки в армії рф. Кадри з відео

"Це, насправді, пояснюється нашим чинним законодавством. Є перелік відомостей, віднесених до державної таємниці, і до них віднесено відомості, зокрема, воєнної області", - сказала правозахисниця.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Близькі ув'язнені зазначили, що вони мають усі відповідні документи, які можуть підтверджувати справжність цих заяв. Усі укази знаходяться у закритому доступі, але це справді так.

путін і Євген Пригожин, фото: вільне джерело
путін і Євген Пригожин, фото: вільне джерело

"Вони всі запевняють, що на руках у них документи, підписані... 5 липня. І вивезли відповідно цього ж дня чи наступного... Відповідно, цих людей звільнили ще п'ятого числа, я зараз говорю, в першу чергу, про першу групу звільнених", - Додала вона.

При цьому кухар путіна та творець ПВК «Вагнер» Євген Пригожин оголосив про амністію перших ув'язнених окупантів лише кілька днів тому. Мовляв, вони тільки завершили свої піврічні контракти, і тепер вільні.

Цікаво подивитися на їхню особисту справу, і через що вони опинилися в місцях позбавлення волі. Є почуття, що злочинність після цього нововведення зросте у рази.

Зеки в росколонії. Фото: скриншот з відео
Зеки в росколонії. Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, що Михайло Подоляк передбачав майбутнє Росії ближче до літа .

Раніше повідомлялося, коли путін кине нових мобіків на вирішальну битву: які напрями у небезпеці

Також, ймовірність нового наступу на Київ після навчань Лукашенка та путіна