Українець розповів, як скориставшись терміналом ПриватБанку, втратив кошти. Свою скаргу чоловік опублікував на порталі Мінфіну.

Клієнт розповів, що при поповненні картки термінал ПриватБанку позичив гроші, але сума не була зарахована на рахунок. Гроші буквально випарувалися. Чоловік спробував звернутися за допомогою до банку, проте навіть за кілька спроб так і не зміг зв'язатися зі співробітниками.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"При поповненні термінал "з'їв" кошти і не було зарахування на картку. Сьогодні поповнював картку за адресою Тростянецька 1а у супермаркету Новус на суму 700грн, термінал кошти прийняв, але зарахування не було, додзвонитись до оператора не зміг (передзвонили з банку, з'єднання було лише з автовідповідачем, вирішення питання не знайшов) в особистому кабінеті також ніхто не відповів", – поділився клієнт.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

У ПриватБанку поспішили відповісти на скаргу та заявили, що гроші не були зараховані через проблеми у роботі терміналу. Гроші чоловікові пообіцяли повернути, але лише після інкасації та ретельної перевірки інциденту.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "став осередком корупції": українець розповів, як втратив гроші через бездіяльність співробітників ПриватБанку.

Також наш портал інформував, "хочеш грошей? Давай шоколадку": пенсіонерам у "Ощадбанку" влаштували аукціон, українці просять зупинити свавілля.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "гіршого банку немає": клієнтка "Ощадбанку" розповіла, як через помилку в системі та байдужість співробітників втратила гроші .