Стало відомо про те, що низка українських супермаркетів після гучного скандалу з компанією Bonduelle відмовляться від їхньої продукції на своїх прилавках.

Інформація була розміщена на сторінках рітейлерів у соціальних мережах. Йдеться про Novus та Varus, та інші мережі.

Бойкот, фото: Знай.ua
Бойкот, фото: Знай.ua

Вони вкотре відмовляються продавати продукцію французької компанії Bonduelle, яка підтримує російську агресію в Україні. Крім того, за наявною інформацією вони забезпечують консервованими овочами російських окупантів, які були нещодавно мобілізовані.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Компанія Novus вирішила ще прибрати і продукцію Greenfield, що спеціалізується на чаях. Причинною стало те, що його власники пов'язані із Росією.

"З відомих причин ми прибираємо з полиць Novus товари ТМ Bonduelle та Greenfield. Що ж, відмова від бренду – привід ближче познайомитися з українськими виробниками, які виробляють якісні та смачні продукти. Наприклад, чудова альтернатива ще й за приємною ціною — товари власних торгових марок Novus та Marka Promo", - написала компанія .

Подібна заява зроблена і рітейлером Varus. Вони не мають наміру співпрацювати з цією компанією навіть після спростування заяви вище, адже все ж таки вони не вийшли з ринку агресора.

До речі, раніше НАЗК закликало запровадити санкції проти компанії, оскільки продовжувати таку діяльність під час війни просто неприпустимо. Купуючи продукцію цих компаній, ви фінансуєте війну, оскільки компанії платять у ту країну податок.

Бойкот товарів, скріншот
Бойкот товарів, скріншот

"Цей рік починається з нової мети санкцій. Bonduelle Group отримала заслужену порцію ганебної слави і вже стала міжнародним спонсором війни. Дякую світу за безпрецедентну підтримку", - йдеться у повідомленні.

Бойкот товарів, скріншот
Бойкот товарів, скріншот

Нагадаємо, що генерал ЗСУ розповів, як зупинятимуть можливе навалу росіян з Білорусі

Раніше повідомлялося, що путін намагається зламати плани ЗСУ на контрнаступ ядерними провокаціями в Білорусі .

Також можливості росіян перед новим наступом: експерт пояснив, до чого готуватися