Коли настає холодна пора року, жінки перестають думати про моду, а більше акцентують на теплі та комфорті.

Через деякі нюанси, вік жінок одразу можна вирахувати, особливо взимку. Перегляньте свої вподобання, стилісти запропонували не робити цих помилок, щоб завжди виглядати привабливо.

Менше громіздкого одягу

Відмовтесь від вибору громіздкого застарілого верхнього одягу, штанів з начосом та масивних чобіт на хутрі. Сьогодні на ринку одягу активно використовуються легкі, але якісні утеплювачі, та й термобілизна працює.

Хутряні устілки та "єврозима" зігріють ваші ніжки та справляються із завданням зігрівати без шкоди для зовнішнього середовища.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Більше кольору в сірі будні

Багато хто з настанням морозів одягається в сіро-чорну гаму. Через це ще сіріший настрій міських вулиць і наш згаслий погляд. Додайте в зимовий гардероб хоча б трохи кольору. І енергії додасться, і від вас неможливо буде відвести погляд.

Подумайте про стиль, а не псевдоелегантність

Пробуйте вбиратися елегантно, але не надто пришелепкувато. Пуховик з витонченими ботильйонами і статусною сумкою не виглядатиме красиво і жіночно, якщо не врахувати стильову координацію і не зібрати речі з різних стилів.

Не забувайте про прикраси

Стильні шарфи, шапки, дрібні деталі на кшталт брошок або химерних капелюшків, це все доповнить ваш образ.

Нагадаємо, ми писали, що з чого варто розпочати рік: чотири практичні поради від психолога.

Як повідомляв "Знай.ua" шерсть залишиться на котику: як зробити рукавичку для вичісування власноруч.

Також "Знай.ua" інформував, що оренда житла в Україні на початку 2023 року: на які варіанти є попит та ціни.