Практично найбільший український держбанк "Ощадбанк", який користується популярністю лише завдяки обов'язковій пенсійній чи зарплатній картці на державних підприємствах, продовжує засмучувати своїх клієнтів. Цього разу йтиметься про відсутність елементарних речей у відділеннях банку.

Найприкріше, для клієнтів, що з кількох робочих кас, найчастіше працює лише одна. Ще люди скаржаться, що у відділеннях часто відбуваються бійки через величезні черги.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Ощадбанк, фото: Знай.ua
Ощадбанк, фото: Знай.ua

"Відкрите хамство з боку персоналу, мені як інваліду по слуху касири відмовили в обслуговуванні через те, що вони кричати не будуть, а на запитання дайте мені книгу скарг та пропозицій, щоб вам поставили інтерактив і вам не довелося кричати відправили на х*й.

Популярні новини зараз
ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

У відділенні три каси з них працює максимум одна. Черга це окрема тема, клієнти сидять у черзі не знаючи навіщо і чому, і починаються масові бійки, оскільки 1 клієнт посилається на правила банку, оскільки одні послуги поза чергою 2 у черзі, але вперше бачу таке, щоб у банку інкасатори сиділи у черзі 3 години.

У пумб банку здавав виторг, та там комісія на 30 грн більше, але там без черги обслуговують, зараховують того ж дня без затримок та цирку. Дуже часто та густо відділення тупо не працює. Запитання представникам, а за що ваші співробітники відділення отримують зарплату?

Одне відділення Ощада на всі 3 житлові масиви і те працює через букву Ю. Чому усі відділення ПУМБ, половина відділень Привату поставили генератори. Навіть найдешевші кіоски з овочами і ті з генераторами. Критична інфраструктура та банки не можуть.", - пише незадоволений клієнт "Ощадбанку".

Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Нагадаємо, курс долара зріс на 48%: як змінювалася ціна валюти протягом року.

Раніше повідомлялося, гроші "розтанули" у повітрі: українець розповів про проблеми з терміналами ПриватБанку.

Також, щоб завжди були на зв'язку: українцям встановлять безкоштовні зарядні станції.