Навіть астрологи, які не щодня звертають увагу на окремі об'єкти інфраструктури, вважають, що вже навесні Україна матиме багато успіхів на полі бою. Цього разу відомий астролог Влад Росс поділився своїми дослідженнями щодо Криму.

За його словами, Кримський міст, який з'єднує росію та окупований український Крим, буде зруйновано, а загарбники просто тікатимуть з півострова.

Про це астроексперт Воал Росс розповів одному із українських видань.

Влад Росс, кадр з відео
Влад Росс, кадр з відео

Так, астролог на всі сто відсотків упевнений, що росія неминуче проковтне свою поразку і заявить про черговий "жест доброї волі". Є і конкретика - всі погані події для Росії у військовому плані почнуться в березні 2023 року.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

За інформацією Влада, цей час для України - вдалий період, коли можна завдати удару.

Кримський міст, скріншот: YouTube
Кримський міст, скріншот: YouTube

"На початку весни міст буде остаточно добитий. І тоді українським військам навіть не потрібно буде заходити на територію Криму і завойовувати його не доведеться, оскільки буде те саме, що і з Херсоном - росія зважиться на черговий "жест доброї волі", тобто ми змусимо противника залишити Крим", – зазначив Влад Росс.

Нагадаємо, збитки у мільярди гривень: Держекоінспекція про шкоду для водних ресурсів.

Раніше повідомлялося, ріелтори Криму вже чекають на сезонний наплив українських туристів, а росіяни масово продають квартири - чекати залишилося небагато.

Також, вдалий контрнаступ ЗСУ на Крим: Бен Ходжес розповів, коли українці підуть у наступ.