Січень багатий на свята, після Нового року та Різдва на українців чекає не менш яскраве свято - Старий Новий рік. 14 січня також відзначають Васильєв день. Його святкують на згадку про святого церковного письменника та богослова Василя Великого, архієпископа Кесарію Каппадокійську.

Саме тому не забудьте привітати рідних, знайомих та друзів із цим ім'ям у день ангела Василя. Щоб ви довго не шукали, ми підготували найкращі вітання у віршах та картинках.

Привітання у картинках зі святом Василя
Привітання у картинках зі святом Василя

Старий Новий рік на порозі, з чим я вітаю вас! Нехай радощів буде повний дім, щоб усі були багаті! А головне – здоров'я вам та вашій родині у Новому 2023 році за старим календарем.

***

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Старий календар нарешті теж перегорнув нову сторінку, з чим я вітаю вас! Зі Старим Новим роком! Проводжаємо 2022, зустрічаємо 2023 з радощами та неймовірним настроєм!

***

Привітання у картинказ зі Старим Новим роком
Привітання у картинказ зі Старим Новим роком

***

Вітаю із старим Новим роком. Щиро бажаю, щоб старий рік забрав із собою всі хвороби, печалі та негаразди, а новий рік обдарує успіхом, здоров'ям, благополуччям та щастям. Нехай у кожному будинку завжди панує любов та дитячий сміх.

***

Нехай у старий Новий рік серце знову повірить у чудеса, а душа дозволить відчинити двері для нових пригод та надій. Нехай кожен із нас залишить все негативне за плечима, а в новий рік візьме з собою мрію і продовжить свій подальший шлях із любов'ю та відмінним настроєм.

***

Вітаю зі Старим Новим роком та хочу побажати зав'язувати з усім старим та починати повертати все нове. Нехай у кучугури закопаються всі тривоги та суми, нехай Дід Мороз утре ніс усім твоїм конкурентам і подарує тобі нереально крутий поворот у житті. Бажаю в Новому році не чахнути і не киснути, а завжди триматися бадьорком та свіжачком!

***

Думалося, що все кінець, хто вижив, той і молодець. Але ні, є ще Старий Новий рік. Ось тепер і стане ясно, хто справжній герой, хто зможе ще раз подужати тазик олів'є та енну кількість пляшечок шампанського, у кого живіт від мандарин та шоколаду не зачешеться? Я вірю, ти зможеш, ти зможеш знову з радістю та усмішкою ще раз зустріти новий рік і сміливо ступити в новий календар із любов'ю в серці та з надією на краще у душі.

***

Прикольні поздоровлення з святом, ladiesvenue
Прикольні поздоровлення з святом, ladiesvenue
Прикольні привітання зі святом

***

Новий рік вступив у свої права та проганяє Старий із двору. Бажаю тобі, моя кохана людина, завжди бути в оточенні любих серцю людей, постійно стежити за своїм зростанням і досягати всіх поставлених завдань і ніколи не сумніватися в успіху того, що робиш.

***

Зі Старим Новим роком! Нехай рік, що минає, залишить у пам'яті всі найпрекрасніші моменти, а Новий рік стане ще кращим і обдарує новими позитивними історіями.

Старий Новий рік 2020: щедрівки, вірші, пісні, Уніан
Старий Новий рік 2020: щедрівки, вірші, пісні, Уніан