В Україні очікується зростання цін на пальне до початку весни: що вплине на ситуацію

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Українські водії вже помітили, як подорожчало пальне на АЗС, та експерти прогнозують подальше зростання цін. Вся справа в логістиці та підвищеному попиті, але з лютого ще одна причина впливатиме на ціноутворення – запровадження ембарго на російські нафтопродукти ЄС. Експерт з енергетики Геннадій Рябцев зазначив, що ситуація з цінами на бензин залежатиме від здібностей трейдерів - чи зможуть вони забезпечити зростання потреб із скороченої пропозиції на ринку до початку весни.

6600 гривень на родину: українці все ще можуть отримати виплати від ООН

Гроші, виплати. Фото: скриншот Youtube
Гроші, виплати. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Виплати від ООН передбачені для українців, які змушені були залишити будинок через бойові дії та офіційно оформлені як ВПО. Максимальний розмір допомоги становить 6 600 гривень на сім'ю. При цьому наголошується, що самостійно податись на програму неможливо, оскільки списки формуються до Мінсоцполітики на основі Єдиної інформаційної бази даних ВПО. Оформити виплати від ООН можна заздалегідь зареєструвавшись, звернувшись на гарячу лінію програми (0 800 600 122).

Максим Галкін розповів про болісну втрату: "Їй підкорялася сцена"

Максим Галкін, кадр із інтерв'ю
Максим Галкін, кадр із інтерв'ю

Максим Галкін з перших днів повномасштабної війни підтримує Україну, яка страждає від збройної агресії росії та висміює диктаторський режим у рідній країні. Він часто ділиться кадрами як із особистого життя, і виступів. Цього разу він звернувся до шанувальників із поганою новиною. Максим Галкін розповів, що зупинилося серце шановної їм актриси, з якою йому пощастило попрацювати.

Українець поскаржився на відверте знущання від "Укрпошти": тиждень посилка каталася містом

Укрпошта, скріншот: YouTube
Укрпошта, скріншот: YouTube

Дедалі частіше українці почали скаржитися на різні сфери послуг. Зокрема, це стосується служб доставки, адже у нинішніх реаліях виникає ще більше проблем. Українець з ніком Sergej Schroder розповів, як послуги доставки кур'єрської по місту зайняли не менше 5 днів, що вважає відвертим знущанням над клієнтами. При цьому стикається з подібним чоловік уже не вперше, а оператори у відділеннях на його думку працюють як громовідведення. Вони нізащо не відповідають, а також не діляться всією актуальною та детальною інформацією.

Треба готуватися до важких днів: українців попередили про ускладнення ситуації

Магазин без світла, скріншот: YouTube
Магазин без світла, скріншот: YouTube

Після жорстокої та масованої атаки окупантів 14 січня енергетики повідомили українцям погану новину. На нас чекають "важкі дні", оскільки генерація електроенергії зменшилася внаслідок обстрілу. Вводитимуться не лише планові, а й аварійні відключення світла. Більше того, важкі дні можуть розтягнутися на тижні, оскільки говорити про стабілізацію ситуації поки що зарано. Енергетикам доведеться виконати нелегку роботу, щоб до будинків українців остаточно повернулося світло.