З початку війни в Україні зросли ціни не лише на продукти харчування, а ще деякі послуги. Проїзд у громадському транспорті в середньому подорожчав з 7,32 грн до 8,6 грн. Різниця становила 17,4%.

Вартість проїзду найбільше зросла на Черкащині, як кажуть дані Держстату. З 5 до 10 грн. за один квиток. Чернівецьку область теж не обійшло подорожчання – з 5,92 до 11,83 грн.

Громадський транспорт, фото: Знай.ua
Громадський транспорт, фото: Знай.ua

У Житомирській області не так відчутно – лише з 6 до 10 грн, і далі йде зростання цін на проїзд у Волинській та Чернігівській області – з 4 до 6 грн та з 8 до 12 грн відповідно.

Якщо рахувати сумарно, проїзд на громадському транспорті подорожчав скрізь, різниця не так сильно відчувається лише у Херсонській – з 5 до 6 грн, а також у Вінницькій та Львівській області – з 8 до 9,16 грн та 10 до 11,45 грн.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Українці у транспорті, фото: Знай.ua
Українці у транспорті, фото: Знай.ua

Ще на початку війни з росією влада дозволила українцям не платити за одноразові квитки за проїзд у транспорті, зокрема у Києві, але згодом оплату не лише відновили, а й підвищили. Але більшість мешканців цього навіть не помітили, бо через вторгнення мігрували до інших країн.

Раніше ми писали про те, що відпустка більше, робочий день менше: які зміни і кого з українців торкнуться найближчим часом

Як повідомляв Знай.ua, "Як від вас захиститися?": українці почали вирішувати проблеми надхмарних тарифів Vodafone – немає ні грошей, ні сил

Також портал Знай.ua писав, мінімальна пенсія в Україні: як у 2023 році зміняться виплати, і хто не зможе піти на заслужений відпочинок