Олексій Арестович, який називає себе радником офісу президента, намагається вийти сухим з води, після невдалого коментування ракетного удару по Дніпру, де, за даними ДСНС, станом на 20 годину 15 січня, загинуло 30 осіб.

Українці стали звинувачувати Арестовича у помилкових заявах, які він виклав за чисту правду, розповівши, що на будинок у Дніпрі впали уламки ракети, збитої ППО. Олексій Арестович пояснив свою попередню заяву, яку заперечило командування ЗСУ, втомою, недосипанням та нестачею часу для перевірки інформації.

Скриншот , Арестович
Скриншот , Арестович

Народ, я просто втомився. 320 днів прямих вечірніх ефірів, крім решти роботи, постійне недосипання, постійне інформаційне навантаження, відрядження. Мільйони контактів на день і все з ... "надстроковою та надважливою" інформацією — пояснив Арестович.

Після чого знайшовся "колишній ППОшник, який буцімто йшов, шось чув, і так розповів Арестовичу.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Мій товариш, колишній ППОшник, йшов у момент потрапляння по вулиці. Він мені сказав, що 100% чув два вибухи, і перший схожий був на роботу ППО, — заявив Арестович.

Скриншот , Арестович
Скриншот , Арестович

Врешті решт Арестович відкликав вибачення, і звинуватив "українських гнид" у тому, що його змушують виправдовуватися.

Я відкликав вибачення. Дякую добрим людям, розбудили та порекомендували прослухати моє ж повідомлення в ефірі у Фейгіна. Дивіться з 03:55 до 04:05. Я чітко говорю двічі: "судячи з усього" і "ще розбиратися і розбиратися". — сказав Арестович у своєму блозі.

В результаті він вирішив, що найкращий захист це напад, і звинуватив тих, хто звинувачує його:

То хто ж насправді «нашкодив»? Ась? Хто забив ефір на добу «Арештовичем», затінюючи саму трагедію в Дніпрі та провину в ній РФ? За їхніми плодами пізнаєте їх. Не такі страшні московські воші, як українські гниди.

Скриншот , Арестович
Скриншот , Арестович

Нагадаємо, ми писали, що після страшного удару по Дніпру з-під завалів кричать люди, а путінські пропагандисти радіють та звинувачують ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" в Україні почнуть частіше вимикати світло: в "Укренерго" дали невтішний прогноз.

Також "Знай.ua" інформував, новий масований удар може статися найближчим часом: Україну попередили про небезпеку.