Черговий доказ того, що росіян потрібно терміново ізолювати від цивілізованого світу, інакше вони намагатимуться впровадити свій світ усім навколо.

Цього разу у центрі скандалу опинився блогер із аудиторією у кілька мільйонів Михайло Литвин. Він приїхав на гірськолижний курорт до Європи і почав плакатися про русофобію від місцевих громадян. Там із зневагою відреагували на його національність.

російський паспорт. Фото: скриншот Youtube
російський паспорт. Фото: скриншот Youtube

У кабіні підйомника він їхав із поляками, які одразу запідозрили щось недобре, коли росіяни розмовляли своєю мовою.

"Тип запитує: "А ви хто за нацією?" Вітьок відповідає: "Росiяни". І він просто бере з такою зневагою... Ось після цього моменту бажання, пардон, пере*бати його нереальне було", - заявив росіянин.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Було опубліковано ще й фрагменти розмови, які одразу ж спростували слова Михайла Литвина про агресивних поляків. Чоловік поводився ввічливо, на відміну від росіян, які намагалися захистити свою "бідну нещасну" націю від русофобії.

Михайло Литвин, скріншот: YouTube
Михайло Литвин, скріншот: YouTube

Зокрема, громадянин братської нам Польщі зазначив, що Росія далеко не Європа, а частина Азії, але блогера це розлютило ще сильніше.

"Поляк, який не знає взагалі ні крапельки про російську душу, про російських людей, і має право взагалі рота відкривати, і з такою гордістю з нами базарити. Це найкраща мова у всьому світі" - продовжує блогер, який прославився тим, що постійно хайпує.

Поляк почав захищати українців, але росіянин уже не хотів нічого слухати. Він лише висловив своє бажання кілька разів його вдарити. Типові терористи, які мають бути ізольовані у своїй неповній країні.

Нагадаємо, що росіянка скиглить, що не може потрапити до Німеччини побачити маму: візовий бан уже розпочався .

Раніше повідомлялося, що росіяни знайшли спосіб подорожувати Європою без докору совісті, отримали найбажаніший у світі паспорт у кілька "кліків"

Також, люди з російським паспортом стають ніким у Європі: Франція принизила червоний папірець агресорів