Кожна господарка намагається тримати будинок в ідеальній чистоті, включаючи кухню. Втім, в останньому випадку все не так просто, адже в кухні постійно щось готується і прибирати доводиться кілька разів на день. Зокрема, сильно забруднюється кухонна стільниця, очистити яку буває досить складно. Втім, є лайфхаки, що дозволяють обійтись у цьому питанні без хімії та швидко все почистити. Про це пише prostoway.

Блищати ідеальною чистотою кухня ніколи не буде, якщо на ній регулярно готується їжа. Це абсолютно нормально, але при цьому важливо не забувати про прибирання, у тому числі стільниці. Експерти рекомендують при очищенні стільниці вибирати натуральні засоби, адже хімія небажаний "гість" у місці, де працюють із харчовими продуктами.

Як відмити кухонну стільницю. Фото: скрін youtube
Як відмити кухонну стільницю. Фото: скрін youtube

Одним із найбезпечніших і при цьому ефективних засобів є всім знайома сода. Щоб почати чистити улюблену стільницю від забруднень, зокрема жирних плям, потрібно зробити пасту з невеликої кількості води та соди. Отриманим засобом обробляємо поверхню та чистимо за допомогою губки чи вологої тканини.

Як відмити кухонну стільницю. Фото: скрін youtube
Як відмити кухонну стільницю. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зазначається, що цей засіб ефективно бореться з жиром, здатне прибрати плями і навіть неприємні запахи.

Раніше портал Знай повідомляв, хитрий лайфхак для очищення скляних дверцят духовки: мінімум зусиль і засяє, як нова.

Також наш портал інформував, як відмити пожовклий пластикове підвіконня: буде, начебто тільки з магазину.

Крім того, ми писали, застиглий жир миється миттєво: чим потрібно залити брудний посуд після святкувань.