"Зеленському залишилося недовго": зрадник Юрій Бардаш все більше перетворюється на божевільну Чичеріну

Нещодавно з'явилося нове інтерв'ю із зрадником Юрієм Бардашем. Там стало відомо про його спогади з дитинства, про те, що він вважає Київ новим Берліном, як він опинився у Москві.

Окремо хочеться зупинитися на кумедних думках Юрія Бардаша щодо нашого Президента Володимира Зеленського. Він заговорив російськими наративами.

Юрій Бардаш, скріншот: Youtube
Юрій Бардаш, скріншот: Youtube

Чоловік Насті Каменських Потап показав тяжку втрату України в боях за Бахмут: "Міг не йти..."

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Відомий продюсер та виконавець Олексій Потапенко докладно розповів про Олега Бобало, який не був військовим... лише режисером.

Таким позивним його згодом нагородили побратими. Чоловік знімав фільми, кліпи, рекламу, проте після 24 лютого 2022 року не зміг займатися лише цим, опинившись у ТРО, а потім і в лавах ЗСУ. Там він продовжував займатись улюбленою справою, розповідаючи історію.

Олексій Потапенко, фото: Instagram
Олексій Потапенко, фото: Instagram

У Дніпрі до ракетного удару 14 січня затримали двох дивних підлітків: фотографували ТЕС та дзвонили до Росії

14 січня 2023 року окупанти здійснили чергову масову ракетну атаку по Україні, продовжуючи воювати виключно з мирним населенням.

Наразі і зовсім стало відомо, що за кілька днів до ракетного удару у Дніпрі були затримані підлітки, які робили фотографії ТЕС та дзвонили на російські номери телефону. Про це повідомляє видання "Дзеркало тижня" з посиланням на джерела у Нацполіції. Маленьким українцям було лише 13 та 14 років. Вони розповіли патрульним про те, що робили знімки виключно для того, щоб подивитися на її "стан" та "цілісність".

Ракетний удар по Дніпру, скріншот: Youtube
Ракетний удар по Дніпру, скріншот: Youtube

Тоня Матвієнко сумує за Арсеном, поскаржилася, що за кордоном дочка не може здійснити свої мрії: "Швидше повернутися додому"

Тоня Матвієнко, співачка та дружина Арсена Мірзояна, який продовжує захищати нашу країну від ворога, перебуває за кордоном, подалі від агресії, вибухів та ракетних обстрілів.

На своїй сторінці в Instagram Антоніна похвалилася своєю семирічною донькою Ніною, яка куражилася разом із мамою до камери. Як виявилося, дівчинка мала день народження, і зіркова мама вирішила привітати дівчинку публічно, щоб залишити на згадку цей день і непростий рік.

Антоніна Матвієнко. Фото: Instagram
Антоніна Матвієнко. Фото: Instagram

Рекордна кількість ракет: українців попередили про можливий масштабний удар

Росія вивела в Чорне море практично рекордну кількість ракет «Калібр». Вкотре хочуть нас налякати і спровокувати.

Про це в ефірі телемарафону представниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк.

За її словами, на сьогоднішній день у Чорному морі було зафіксовано одразу шість окупантських ракетоносіїв, і їхній максимальний залп складає 44 "Калібра".

Кораблі у Чорному морі. Фото: YouTube
Кораблі у Чорному морі. Фото: YouTube